ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρήνος για τον αδόκητο χαμό του Πάρη

Η επιθυμία της οικογένειας

24news team

Θλίψη σκόρπισε ο αδόκητος χαμός του Πάρη Στεφάνου, ο οποίος υπήρξε και ιδρυτικό μέλος της Ομόνοιας 29Μ.

Το τελευταίο αντίο στον Πάρη θα πουν συγγενείς και φίλοι αύριο Τρίτη (6/12) η ώρα 11:00, στην εκκλησία του Αγίου Κυριάκου στο Κίτι.

Να σημειωθεί ότι επιθυμία της οικογένειας είναι να μην δεχθεί συλλυπητήρια, ενώ αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές στον Σύνδεσμο Καρδιοπαθών Κύπρου.

Η ανάρτηση της οικογένειας

Το τελευταίο αντίο στον Πάρη μας θα πούμε αύριο Τρίτη 6 Δεκεμβρίου η ώρα 11:00π.μ. στην εκκλησία του Αγίου Κυριάκου στο Κίτι.

Τις τελευταίες μέρες έχουμε εισπράξει απέραντη συμπόνια και αγάπη από γνωστούς και αγνώστους αλλά παρακαλούμε όπως αύριο σεβαστείτε την επιθυμία μας ως οικογένεια να μην δεχθούμε συλλυπητήρια.

Επίσης, επιθυμία της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων γίνονται εισφορές στο Σύνδεσμο Καρδιοπαθών Κύπρου στη μνήμη του Πάρη μας.

Θα ζει για πάντα στις καρδιές μας.

 Η ανακοίνωση της Ομόνοιας 29Μ

Με μεγάλη λύπη μάθαμε για τον αδόκητο χαμό του αδελφού μας Πάρη Στεφάνου.

Ο Πάρης υπήρξε δίπλα στο Λαϊκό μας Σωματείο από την πρώτη στιγμή ως ιδρυτικό μέλος και ακολούθησε την ομάδα μας παντού. Πάντα στα τσιμέντα δίπλα και στον ΑΣΟΛ, τα προηγούμενα χρόνια, στις χαρές και στις λύπες.

Η είδηση του χαμού του σκόρπισε την θλίψη στην οικογένειά μας.

Η κηδεία του αδικοχαμένου αδελφού μας θα τελεστεί αύριο Τρίτη η ώρα 11:00 στην Εκκλησία Αγίου Κυριάκου στο Κίτι.

Καλό ταξίδι αδελφέ εις το επανιδείν. Δύναμη στην οικογένεια σου και στους δικούς σου ανθρώπους.

Αποφάσεις Δ.Σ

1. Αντιπροσωπεία του Διοικητικό συμβούλιο θα παραστεί στη κηδεία του Πάρη.

2. Ο αριθμός μέλους #135 στο μητρώο μελών του Σωματείου μας ο οποίος άνηκε στον αδελφό μας Πάρη θα αποσυρθεί και ο Πάρης μας θα εγγραφεί σαν αιώνιο μέλος.

3. Στο επόμενο αγώνα της ομάδας μας θα πραγματοποιηθεί συμβολική εκδήλωση με κατάθεση λουλουδιών εις μνήμη του αδελφού μας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X