ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρίλερ με το θάνατο της 28χρονης - Οι νεκροτομές και η επιμονή του συντρόφου

Αναμένουν το πόρισμα Σπηλιοπούλου

24news team

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος της 28χρονης Lesia Bykova από την Ουκρανία η οποία βρέθηκε νεκρή το πρωί του Σαββάτου (11/3), στην περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού.

Αυτό προκύπτει από το αλαλούμ με ιατροδικαστές να βλέπουν διαφορετικά ευρήματα για την υπόθεση. Οι δύο ιατροδικαστές, Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, μετά την νεκροτομή που διενήργησαν επί της σορού της 28χρονης έδειξαν ότι ο θάνατος της προήλθε από εγκληματική ενέργεια.

Ωστόσο ο ιδιώτης, ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, εκ μέρους του 30χρονου υπόπτου, αμφισβητεί τα ευρήματα της πρώτης νεκροτομής.
Εξάλλου ο 30χρονος επιμένει στην αρχική του εκδοχή ότι ο θάνατος της 28χρονης συντρόφου του προήλθε από ατύχημα.

Θυμίζουμε πως ο 30χρονος συνελήφθη μετά τα αποτελέσματα της πρώτης νεκροτομής με τις Αρχές βάση αυτού, να διερευνούν φόνο εκ προμελέτης.

«Συνάδουν τα ευρήματα με την εκδοχή του 30χρονου»

Σε δηλώσεις του στο 24news, ο κος Ματσάκης μας είχε αναφέρει ότι: «η προκαταρτική μου θέση έχοντας υπόψη την αυτοψία που διενέργησα το πρωί της Τετάρτης (15/03) στο σημείο όπου βρέθηκε η 28χρονη, τα ευρήματα της νεκροτομής, έπειτα και από την εξέταση που έκανα στον ύποπτο, συνάδουν με την εκδοχή την οποία έχει δώσει στην Αστυνομία ο 30χρονος».

Επιπλέον ο κος Ματσάκης υπογράμμισε ότι από την εξέταση που διενήργησε στον 30χρονο ύποπτο ήταν γεμάτος εκδορές τριβής.

Αναμένωντας το πόρισμα

Η δεύτερη νεκροτομή στη σορό της 28χρονης Lesia Bykova από την Ουκρανία διενεργήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (15/3) χωρίς να ανακοινωθεί κάτι ουσιαστικό.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από την ιατροδικαστή Χαρά Σπηλιοπούλου από την Ελλάδα, ενώ παρών βρισκόταν εκ μέρους του υπόπτου ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης.

Η Σπηλιοπούλου έκανε αυτοψία στη σκηνή που βρέθηκε η 28χρονη, ενώ ακολούθως εξέτασε και τον 31χρονο ύποπτο ενώ θα καταλήξει σε πόρισμα μετά τη λήψη ιστοπαθολογικών και επιστημονικών εξετάσεων που λήφθηκαν επί της σορού της Lesia.

Η γνωριμία με τον 30χρονο και η διασκέδαση πριν το θάνατο

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Lesia είχε γνωριστεί πριν ένα μήνα περίπου με τον φερόμενο δράστη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ενώπιον τους οι Αρχές, οι δύο τους, ήρθαν σε επαφή μέσα από πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ενώ η σχέση τους, όπως προκύπτει, εξελίχθηκε σε ερωτική.

Εξάλλου το βράδυ της Παρασκευής (10/3), πριν το μοιραίο γεγονός, η 28χρονη με τον 30χρονο φίλο της διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο της Πάφου και στην συνέχεια βρέθηκαν στην περιοχή Πέτρα του Ρωμιού.

Ανέτρεψε τα δεδομένα η πρώτη νεκροτομή

Υπενθυμίζεται πως, μετά από πολύωρη νεκροτομή επί της σορού της 28χρονης από την Ουκρανία ανατράπηκαν τα δεδομένα, δείχνοντας πως ο θάνατος της προήλθε από εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, στο σώμα της νεαρής, εντοπίστηκαν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης και στραγγαλισμού.

Συγκεκριμένα η άτυχη 28χρονη, σύμφωνα με την νεκροτομή, φέρει κάταγμα σε σημείο του υοειδούς οστού, το οποίο παρατηρείται σε περιπτώσεις στραγγαλισμού. Επιπλέον οι ιατροδικαστές, εντόπισαν κακώσεις στο σώμα της άτυχης 28χρονης, οι οποίες δεν δικαιολογούνται από την πτώση. Μετά από τα πιο πάνω ευρήματα, οι Αρχές διερευνούν πλέον φόνο εκ προμελέτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X