ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρίλερ με τον θάνατο του Βαγγέλη - «Ο ιατροδικαστής έκανε διάγνωση από το Viber»

Τι δήλωσε η μητέρα του Βαγγέλη Φραγκούλη σε εκπομπή του ΣΙΓΜΑ

24news team

Τον δικό της αγώνα για την εξιχνίαση της υπόθεσης θανάτου του Βαγγέλη Φραγκούλη δίνει η μητέρα του, Νεκταρία Βλάχου, η οποία το πρωί της Δευτέρας (04/03) μίλησε στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, «Πρωτοσέλιδο» αναφέροντας μεταξύ άλλων, «γνωρίζω πάρα πολλά και περιμένω απαντήσεις, περιμένω να εξιχνιαστεί η δολοφονία του παιδιού μου».

Αυτό που ανέφερε η κ. Βλάχου και προκάλεσε εντύπωση, είναι πως ο ιατροδικαστής έκανε τη διάγνωση του μέσω Viber, καθώς αρνήθηκε να βρεθεί στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο Βαγγέλης. Μάλιστα η κ. Βλάχου είπε πως δεν έγινε καν θερμομέτρηση στο πτώμα του παιδιού της ούτως ώστε να εξακριβωθεί η ώρα που βρέθηκε νεκρός.

Ακολούθως η κ. Βλάχου είπε πως η υπόθεση έτυχε μεταχείρισης από άπειρο αστυνομικό, ενώ στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων της ανέφεραν, «τι να σου κάνουμε κυρία Νεκταρία είσαι η δεύτερη Ανδριάνα και του απαντώ εγώ θα κάνω 16 χρόνια να δικαιώσω το παιδί μου; Εγώ έδωσα κατάθεση μετά από 5,5 μήνες γιατί πήγαινα στην αστυνομία και με έδιωχναν. Ένας αστυνομικός προσπάθησε με νύχια με δόντια να με κάνει να τραβήξω πίσω και εγώ επέμενα. Στη κατάθεση μου αναφέρομαι σε πολλά γεγονότα όμως δεν έκαναν τίποτα. Από την περιοχή που έγινε το έγκλημα δεν πήραν καταθέσεις από κανένα γείτονα, δεν πήγαν να ερευνήσουν τίποτα».

Στη συνέχεια η κ. Βλάχου είπε, «περιμένω να προχωρήσει η υπόθεση άμεσα προς εξιχνίαση, είναι εγκληματικό να παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα στον αγώνα για δικαίωση και απόδοση ευθυνών. Το παιδί μου εκείνο το πρωινό διασκέδαζε γιατί πήρε το δίπλωμα ελεύθερης κατάδυσης και εκείνο το πρωινό είχε μια συνάντηση στο σπίτι της πρώην κοπέλας του όπου έγινε ένας καβγάς με τα άτομα που ήταν εκεί. Μετά έγινε ένας δεύτερος καβγάς στο γκαράζ, στον χώρου του εγκλήματος, και αμέσως το παιδί μου μετά ήταν νεκρό. Άρα κάποιοι τον είδανε και συμμετείχαν και στον καβγά και στον φόνο».

Καταληκτικά, η κ. Βλάχου ανέφερε ότι, «ο Βαγγέλης μου δεν είχε καμία διάθεση να αυτοκτονήσει, αντιθέτως υπήρχε διάθεση να τον δολοφονήσουν και τον δολοφόνησαν. Γνωρίζω πάρα πολλά και περιμένω απαντήσεις, περιμένω να εξιχνιαστεί η δολοφονία του παιδιού μου. Το κίνητρο σίγουρα είναι το οικονομικό και σίγουρα υπάρχει ζήλια, μένος, μίσος και εκδίκηση. Θα είμαι εδώ μέχρι το τέλος, μέχρι την ολοκληρωτική δικαίωση του παιδιού μου, είναι άδικο και εγκληματικό να ευτελίζουν και να προσβάλουν την μνήμη του δολοφονημένου παιδιού μου».

Σάββατο 3 Οκτωβρίου του 2020 εντοπίστηκε νεκρός ο Βαγγέλης 

Ο Βαγγέλης Φραγκούλης 29 χρόνων από τον Πόρο, βρέθηκε νεκρός το Σάββατο 3 Οκτωβρίου του 2020, μέσα στην αποθήκη που νοίκιαζε στην οδό Ηφαίστου 10Α, στη Λεμεσό.

Στην καρδιά του ήταν καρφωμένο το καταδυτικό του μαχαίρι. Λίγες ώρες πριν διασκέδαζε με την παρέα του το δίπλωμα που πήρε στην ελεύθερη κατάδυση. 

Τον υποπλοίαρχο εντόπισε νεκρό ο αδελφός του που τον αναζητούσε. Ήταν καθισμένος στο αυτοκίνητο-αντίκα που αναπαλαίωνε μέσα στο γκαράζ-αποθήκη, στη δεξιά πλευρά, στη θέση του οδηγού. Το δεξί του χέρι ήταν ακουμπισμένο στην πόρτα του οδηγού σαν να πηγαίνει βόλτα, ενώ φορούσε τα γυαλιά ηλίου του.

Λίγη ώρα νωρίτερα μεθυσμένος όπως ήταν από το πάρτυ, πήγε σπίτι της φίλης του να ζητήσει εξηγήσεις γιατί πίστευε ότι κάποιος άλλος άντρας είχε μπει στη ζωή της.

Τα σενάρια για το ποιος ή ποιοι θέλησαν να βλάψουν τον 29χρονο καπετάνιο, είναι πολλά. Ο τόπος του εγκλήματος «μιλά» και «δείχνει» ένα καλοστημένο σκηνικό, που οι Αρχές αγνόησαν, όπως καταγγέλλεται.

Πήγαν να δουν τον χώρο που βρέθηκε νεκρός

Στις 18 Απριλίου 2022, μετά από αίτημα του δικηγόρου της οικογένειας, έγινε αυτοψία στον χώρο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο Βαγγέλης και σκοπός της ήταν το Δικαστήριο να έχει ολοκληρωμένη εικόνα.

Στην οδό Ηφαίστου 10Α και συγκεκριμένα στο γκαράζ-αποθήκη, την οποία ενοικίαζε ο 29χρονος βρέθηκαν, ο θανατικός ανακριτής, εκπρόσωπος από την Εισαγγελέα, ο δικηγόρος της οικογένειας και η μητέρα του άτυχου Βαγγέλη.

Τι εντοπίστηκε στη σκηνή από την πρώτη στιγμή

Με το που έφτασαν στο σημείο τα μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν σκηνή που όντως οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για αυτοχειρία.

Σύμφωνα με τα όσα είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερο δημοσίευμά μας, μέσα στο αυτοκίνητο που βρέθηκε νεκρός ο 29χρονος Βαγγέλης, εντοπίστηκαν διάφορα δικά του αγαπημένα αντικείμενα και χειρόγραφο σημείωμα. Συγκεκριμένα, στον χώρο ήταν το άρωμά του, μπουκάλι από αλκοόλ, η κιθάρα του και άλλα.

Οι Αρχές είχαν προχωρήσει τότε σε εξέταση DNA και διαπιστώθηκε ότι στον χώρο υπήρχαν τα δικά του αποτυπώματα. Στην χειρολαβή του μαχαιριού όμως, από το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα, δεν εντοπίστηκε κανένα δείγμα DNA, ωστόσο, αυτό αποδίδεται στο υλικό που είναι φτιαγμένη η χειρολαβή. Επίσης, από τη σκηνή λήφθηκαν δείγματα αίματος που ανήκαν στο θύμα, από όπου διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

«Σκηνοθέτησαν το τέλος του…»

Η Νεκταρία Βλάχου, η τραγική μάνα είχε περιγράψει στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ», τα όσα αντίκρισε στο γκαράζ εκείνη τη μοιραία ημέρα.

Υπάρχει μία και μοναδική είσοδος στο χώρο και δε θα μπορούσε κανείς να μπει από κάπου αλλού. Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια η πρόσβαση εκεί ήταν εύκολη, ακόμα και χωρίς να είχε κάποιος τα κλειδιά. Αρκεί να γνώριζε σε ποιο σημείο ήταν ο σύρτης για να τον ανοίξει.

«Είναι μία αποθήκη την οποία συνεχίζω να νοικιάζω γιατί ελπίζω να έρθει η αστυνομία, έστω και τώρα να κάνει την έρευνα που πρέπει», ανέφερε. Έδειξε στο συνεργείο της εκπομπής το αυτοκίνητο-αντίκα μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο 29χρονος γιος της.

«Το παιδί μου πρέπει να το τοποθέτησαν στη συγκεκριμένη θέση φροντίζοντας να καθαρίσουν το αυτοκίνητο. Περίμενα να έρθει ο ιατροδικαστής να κάνει αυτοψία στη σκηνή του εγκλήματος. Από τις φωτογραφίες και μόνο αποφάσισε ότι ο γιος μου αυτοκτόνησε. Ο ίδιος ιατροδικαστής έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και είναι κατηγορούμενος για άλλη υπόθεση», είχε πει η κα. Νεκταρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση