ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρίλερ με την εξαφάνιση του Άγγελου - Χειροπέδες στην μητέρα του χάκερ

Εντοπίστηκε άλλο ένα όχημα το οποίο φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση

24news team

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Άγγελου Περικλέους αφού οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε συνολικά έξι πρόσωπα ανάμεσα τους η μητέρα και ο θείος του 24χρονου-χάκερ ο οποίος είναι και ο νούμερο ένα ύποπτος. Εντωμεταξύ το πρωί του Σαββάτου (29/4), εντοπίστηκε άλλο ένα όχημα το οποίο φαίνεται να σχετίζεται με την εξαφάνιση του Άγγελου. Σύμφωνα με πληροφορίες το εν λόγω όχημα βρέθηκε κοντά στην πατρική οικία του 24χρονου-χάκερ. Πρόκειται για όχημα άσπρου χρώματος παλαιού τύπου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση τρεις άντρες ηλικίας 38, 50 και 71 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 59 ετών, (σ.σ υπό 8ήμερη κράτηση τέθηκαν ο 71χρονος και ο 38χρονος ενώ υπό 3ήμερη κράτηση τέθηκαν η 59χρονη και ο 50χρονος) όλοι κάτοικοι Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου και εξαφάνισης του 31χρονου. Υπό κράτηση τελούν επίσης ο 24χρονος-χάκερ και ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 37 ετών. 

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας σχετικά με την εν λόγω υπόθεση άρχισαν το πρωί της 21ης Απριλίου, 2023, με τον εντοπισμό καμένου οχήματος, στο πεδίο βολής Παλαιομετόχου. Από τις εξετάσεις στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με την χρήση εύφλεκτης ύλης.

*Φωτογραφία από το Παλαιομέτοχο που βρέθηκε καμένο το όχημα του Περικλέους

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο όχημα, τις τελευταίες μέρες, οδηγείτο από 31χρονο κάτοικο Λεμεσού. Κατά την αναζήτηση του 31χρονου, από την Αστυνομία, καταγγέλθηκε ότι αυτός είχε αναχωρήσει από το σπίτι του, το απόγευμα της 20ης Απριλίου και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

 

Το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Φοβόταν για τη ζωή του ο Άγγελος

Οι ανακριτές της υπόθεσης εξασφάλισαν μαρτυρία από πρόσωπο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του Άγγελου που αναφέρει ότι ο 31χρονος φοβόταν για τη ζωή του. Συγκεκριμένα, ο Περικλέους, φαίνεται να εκμυστηρεύτηκε σε κοντινό του πρόσωπο, ότι υποψιαζόταν πως ο 24χρονος-χάκερ, θα του έκανε κακό. Παράλληλα το ότι ο 24χρονος-χάκερ ήταν και το τελευταίο πρόσωπο που συνάντησε τον Άγγελο Περικλέους είναι ακόμα ένα στοιχείο που τον βαραίνει.

Στο μικροσκόπιο η κλοπή των €100.000

Στο κάδρο των ερευνών εξακολουθεί να παραμένει η καταγγελία για κλοπή ενός πανάκριβου ρολογιού αλλά και 100.000 ευρώ.

Ο 24χρονος που είχε συλληφθεί για απόσπαση χρημάτων ύψους €200.000 από Ρώσο επιχειρηματία και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, είχε μεταβεί στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου, όπου είχε καταγγείλει κλοπή χρηματικού ποσού αλλά και ξυλοδαρμό του.

Ο ίδιος, είχε αναφέρει ότι άγνωστα πρόσωπα, του έκλεψαν 100.000 ευρώ, ένα ρολόι και τρία κινητά.

Σημειώνεται πως οι 100.000 ευρώ ήταν μέρος των 200.000 ευρώ που ο ύποπτος είχε αποσπάσει από τον επιχειρηματία. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 24χρονος, κατονόμασε τον Περικλέους ως το πρόσωπο που τον έκλεψε.

Η πιο πάνω υπόθεση βρίσκεται στο κάδρο των ερευνών της Αστυνομίας, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί κατά πόσον συνδέεται με την εξαφάνιση του Περικλέους.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση