ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θλίψη για τον χαμό Κύπριου δημοσιογράφου - «Φευγάτος και ανυπόμονος πάντα...»

Φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρετούν τον Αλέξη Παπαγεωργίου

24news team

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Κύπριου δημοσιογράφου Αλέξη Παπαγεωργίου, που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης (6/10).

Ο δημοσιογράφος εργαζόταν για πολλά χρόνια ως αστυνομικός συντάκτης στην τηλεόραση του «ΣΙΓΜΑ».

Φίλοι και συνάδελφοί του σοκαρισμένοι με την είδηση του θανάτου του, τον αποχαιρετούν με συγκινητικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας λόγο για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα και επαγγελματία.

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις:

Aν σε είχα μπροστά μου θα σε πισκάλιζα… όπως σου έταζα.. θα σου θύμωνα με τον ίδιο τρόπο και θα γελούσες αφηρημένα! Θα σου έλεγα συγκεντρώθου! Θα σου έβαζα στη σειρά, τις λέξεις που χρησιμοποιούσες χωρίς συνοχή! Ίσως και τις σκέψεις σου… φευγάτος και ανυπόμονος πάντα!

Η είδηση σου πρωί πρωί μας πάγωσε το αίμα! Έγινες ο ίδιος κομμάτι του αστυνομικού ρεπορτάζ που υπηρέτησες!

Γιατί ρε Αλέξη… τόσο νέος! Κρίμα!

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Μπιλιάρδου και τα μέλη Σωματεία της, εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Αλέξη Παπαγεωργίου.

Ο Αλέξης ήταν διαχρονικός αθλητής της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπιλιάρδου και του Σωματείου Λευκωσίας και αγωνίστηκε στο άθλημα του μπιλιάρδου με ανιδιοτέλεια από διάφορες επάλξεις. Σαν ένας εκ των Παγκυπρίων Πρωταθλητών που έχει αναδείξει η Ομοσπονδία μας, εκπροσώπησε επάξια την χώρα μας στην Εθνική Ομάδα. Σαν ένας εκ των αρίστων του Σωματείου Λευκωσίας, διακρίθηκε επί σειρά ετών στα Ομαδικά Πρωταθλήματα με πολλές διακρίσεις και βραβεία.

Το μπιλιάρδο μας είναι ήδη φτωχότερο γιατί έχει φύγει μια χαρισματική φυσιογνωμία από τον χώρο. Η απουσία του μας πλημμυρίζει όλους με οδύνη, ωστόσο η ανάμνηση του μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Αιωνία σου η μνήμη και καλό ταξίδι φίλε Αλέξη.

Η ομάδα του 24News εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους φίλους του Αλέξη Παπαγεωργίου.

Στο καλό Αλέξη…

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X