ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θλίψη για τον θάνατο Κύπριου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη

Η συλλυπητήρια ανάρτηση της Προέδρους της Βουλής και του ΔΗΣΥ κ. Αννίτας Δημητρίου.

24news team

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε η είδηση για τον θάνατο 19χρονου Κύπριου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη. Ο άτυχος 19χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμα όπου διέμενε από συμφοιτητές του, όταν αυτοί τον έψαχναν για να πάει να ψηφίσει για τις εκλογές της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Κυπρίων Θεσσαλονίκης.

«Τραγική απώλεια για όλους μας»

Η πρόεδρος τους ΔΗΣΥ κ. Αννίτα Δημητρίου με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζει τα συλλυπητήρια της για τον χαμό του νεαρού φοιτητή.

Αυτούσια η ανάρτηση

Σήμερα είναι πραγματικά μια από εκείνες τις ανείπωτα δύσκολες στιγμές που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τη θλίψη. Αισθάνομαι έντονα την ανάγκη να εκφράσω τον συγκλονισμό και τη βαθιά μου οδύνη, για τον αδόκητο θάνατο του 19χρονου φοιτητή μας.

Ο ξαφνικός χαμός ενός τόσο νέου παιδιού αποτελεί τραγική απώλεια για όλους μας και ειδικά για τον φοιτητόκοσμο μας.

Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα του και να γεμίζει με δύναμη και κουράγιο, την οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια. Αιωνία ας είναι η μνήμη του.

Ανάρτηση για τον θάνατο του 19χρονου έκανε και ο Δημοκρατικός Συναγερμός αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «οι λέξεις αδυνατούν να εκφράσουν τον πόνο και το δυσαναπλήρωτο κενό που αφήνει η τραγική απώλεια ενός νεαρού παιδιού».

Αυτούσια η ανάρτηση

Τη βαθιά μας θλίψη και συγκλονισμό εκφράζουμε για τον ξαφνικό θάνατο του 19χρονου φοιτητή μας στη Θεσσαλονίκη. Οι λέξεις αδυνατούν να εκφράσουν τον πόνο και το δυσαναπλήρωτο κενό που αφήνει η τραγική απώλεια ενός νεαρού παιδιού.

Οι προσευχές μας και οι σκέψεις μας είναι μαζί με την οικογένεια και τους αγαπημένους του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η ηγεσία, τα στελέχη και ο κόσμος του Δημοκρατικού Συναγερμού εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση