ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπαραγμός για τον Κυριάκο: «Δεν χωνεύεται...»

Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα

24news team

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του 24χρονου Κυριάκου Όξυνου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο δυστύχημα τα ξημερώματα της Τρίτης (24/1).

Φίλοι του άτυχου 24χρονου, τον αποχαιρετούν, «Αιώνια του η μνήμη, ήταν μάγκας», «Μου αρκούσε μόνο να μου πεις ότι αγαπάς με σαν τον αδερφό σου», «κάθομαι μόνος μου και προσπαθώ να το χωνέψω αλλά δεν χωνεύεται», είναι μερικά από τα σπαρακτικά μηνύματα.

Η είδηση του θανάτου του 24χρονου βύθισε στο πένθος και την Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης, αφού ήταν κολυμβητής στον Ναυτικό Όμιλο Κερύνειας.

«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αδικοχαμένου Κυριάκου», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

«ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΥΡΙΑΚΟ

Για το μεγάλο ταξίδι έφυγε τα χαράματα ο Κυριάκος Όξινος, κολυμβητής του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας. Ο 24χρονος Κυριάκος έχασε την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος τους γονείς του, τον αδελφό του, τους φίλους του και την οικογένεια της κολύμβησης.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αδικοχαμένου Κυριάκου.
Η φωτογραφία είναι από τις τελευταίες συμμετοχές του Κυριάκου σε κολυμβητικούς αγώνες το 2017.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ».

Πώς έγινε το θανατηφόρο - Ψάχνουν μαρτυρίες

Η θανατηφόρα σύγκρουση, συνέβη δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (24/1), όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος, στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή, σε κάποιο σημείο της λεωφόρου (έναντι Μετοχίου Κύκκου), κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, ανέβηκε μερικώς στη διαχωριστική νησίδα του δρόμου και στη συνέχεια προσέκρουσε σε παρακείμενο δέντρο.

Συνεπεία της οδικής σύγκρουσης, ήταν ο κρίσιμος τραυματισμός του νεαρού οδηγού, ο οποίος απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου λίγο πριν τις τρεις τα ξημερώματα, υπέκυψε στα τραύματά του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις συνθήκες της οδικής σύγκρουσης, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22802023 ή με τη Γραμμή του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X