ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θετικοί στον κορωνοϊό «έκοβαν» βόλτες - Τους τσάκωσαν με ναρκωτικά

Επεισοδιακή η σύλληψή τους

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, στο πλαίσιο των περιπολιών τους, εντόπισα γύρω στις 9.50 χθες βράδυ στην οδό Αγίας Φυλάξεως, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα.

Τα μέλη της Αστυνομίας με τη χρήση φάρων και σειρήνας, έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος, κινήθηκε με πισινή ταχύτητα, εισήλθε σε πάροδο και προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο.

Ταυτόχρονα, ο συνοδηγός θεάθηκε να ρίχνει ένα αντικείμενο έξω από το παράθυρο του οχήματος, ενώ στη συνέχεια, το όχημα προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκε.

Τα μέλη του ΟΠΕ προσέγγισαν το όχημα και τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός, ηλικίας 26 και 27 ετών αντίστοιχα, ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι είναι θετικοί στον κορωνοιό και παρέμειναν εντός του οχήματος.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι το αντικείμενο που ρίχθηκε εκτός του αυτοκινήτου ήταν συσκευασία η οποία περιείχε κάνναβη βάρους 27 γραμμαρίων περίπου. Επίσης, ο οδηγός παρέδωσε στους αστυνομικούς κάνναβη βάρους 4 γραμμαρίων που είχε στην κατοχή του καθώς και χρηματικό ποσό ύψους €3,190.

Οι πιο πάνω συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα ενώ στο σημείο κλήθηκαν μέλη της ΥΚΑΝ και της Τροχαίας Λεμεσού για τα περαιτέρω.

Να σημειωθεί ότι, από έλεγχο που έγινε μέσω της ομάδας διαχείρισης αποτελεσμάτων του Υπουργείου Υγείας, διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοιό στις 9/9/2021 και ο 26χρονος στις 10/9/2021.

Οι δύο συλληφθέντες απολύθηκαν της κράτησης τους λόγω της θετικότητας τους στον κορωνοιό και θα κλητευθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Η ΥΚΑΝ Λεμεσού σε συνεργασία με την Τροχαία καθώς και τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη για τα αδικήματα του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X