ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπόθεση «Ορέστη» - Στόχος να βρεθεί η Sierra

Όλος ο εξοπλισμός και η προσοχή στην λίμνη Μεμί

Μετά και την τελευταία πράξη στην Κόκκινη Λίμνη, όπου χθες Τρίτη 4/6 εντοπίστηκε και η τρίτη βαλίτσα θανάτου οι έρευνες πλέον επικεντρώνονται στην Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο.

Η ομάδα που συμβάλλει στην όλη επιχείρηση θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να εντοπίσει την σορό της 6χρονης Sierra, όπου o 35χρονος καθ΄ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνος παραδέχτηκε ότι έριξε στην λίμνη Μεμί.

Ο 35χρονος φέρεται να ανέφερε στους ανακριτές ότι την 6χρονη Sierra κόρη της Μarry Rose την τύλιξε με σεντόνι τοποθετώντας τσιμεντομπλόκ έτσι ώστε το άψυχο σώμα της ανήλικης να φθάσει στον βυθό της λίμνης.

Ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε δηλώσεις του ανέφερε πως «θα ξεκινήσει η διαδικασία μετακίνησης των πραγμάτων από την Κόκκινη λίμνη. Υπάρχει αρκετός εξοπλισμός οπότε η σημερινή μέρα είναι καθαρά αφιερωμένη στην μετακίνηση» προσθέτοντας ότι από αύριο θα ξεκινήσουν οι έρευνες στην Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο με ρομποτική κάμερα.

Το χρονικό και τα θύματα του «Ορέστη»

Την Κυριακή (14/4) βρέθηκε από τουρίστες το πτώμα της, Marry Rose Tiburcio, σε φρεάτιο στην περιοχή του μεταλλείου της Κοκκινόγειας, στο Μιτσερό. Η σορός ήταν γυμνή και δεμένη χειροπόδαρα.

Ακόμη μία σορός εντοπίζεται στο συγκεκριμένο φρεάτιο. Στις 20 Απριλίου εντοπίζεται το πτώμα γυναίκας και θέτει ξανά σε συναγερμό τις διωκτικές αρχές. Πρόκειται για την Arian Palanas από τις Φιλιππίνες. Ο 35χρονος χρησιμοποίησε την ίδια μέθοδο. Δεμένη και γυμνή η σορός της Arian.

Ο 35χρονος ίλαρχος οδηγεί τους ανακριτές στις 25/4 σε πεδίο βολής της Ορόυντας. Εκεί τους υποδεικνύει ακόμη ένα θύμα του. Σε πηγάδι εντοπίζουν γυναικεία σορός που φέρεται να ανήκει στην Κάτχα Ανού από το Νεπάλ.

Στην Κόκκινη Λίμνη εντοπίζεται και ανασύρεται βαλίτσα με ανθρώπινη σορό. Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για την Livia Florentina, 36 ετών από τη Ρουμανία. Η σορός της εντοπίστηκε στις 28 Απριλίου μέσα στην βαλίτσα, η οποία είχε τσιμεντομπλόκ.

Στις 5 Μαΐου η πιο συγκλονιστική και φρικιαστική στιγμή στην εγκληματική δράση του «Ορέστη». Από την Κόκκινη Λίμνη ανασύρεται ακόμη μια βαλίτσα, στην οποία εντός της μια ανθρώπινη σορός. Όπως όλα δείχνουν η σορός ανήκει στην Elena Natalia Bunea, 8 ετών, από τη Ρουμανία. κόρη της 36χρονης Livias.

Μετά από πάμπολλες ημέρες εντοπίζεται και η τρίτη βαλίτσα της φρίκης. Στις 4/6 στην Κόκκινη Λίμνη, ανασύρεται από δύτη βαλίτσα με σορός η οποία όπως όλα δείχνουν ανήκει στην Maricar Valdez Arquiolla.

Και το θρίλερ συνεχίζεται με την σορό της μικρής Sierras να εξακολουθεί να αγνοείται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση