ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θέλω τον αδερφό μου ζωντανό... Αδάμο μου μας λείπεις» (vid)

Κραυγή αγωνίας από την αδερφή του

24news team

Στο κόκκινο η αγωνία με την μυστηριώδη εξαφάνιση του Αδάμου Αδάμου, ο οποίος απουσιάζει από την κατοικία του στο χωριό Άγιος Γεώργιος στην Λεμεσό από τις 31/12. Η αδερφή του 26χρονου Αδάμου, Άντρη, μιλώντας στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», στον Άλφα, απεύθυνε δραματική έκκληση, έτσι ώστε να εντοπιστεί ο αδερφός της.

«Θέλω να κάνω μια δήλωση. Εάν κάποιος κρατά τον Αδάμο ή έχει παρεξήγηση με κάποιον, να βρεθούμε να λύσουμε ότι έχει παρεξηγηθεί. Να αφήσουν τον αδελφό μου να επιστρέψει πίσω στην οικογένεια του», ανέφερε με τρεμάμενη φωνή η αδερφή του 26χρονου.

Σημείωσε πως η Αστυνομία πήγε στο σπίτι του 26χρονου και έπιασε δακτυλικά αποτυπώματα ενώ στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμβάλουν η Πολιτική Άμυνα και πολλοί εθελοντές.

«Θέλω τον αδελφό μου ζωντανό, περνούμε πολύ δύσκολες στιγμές» ενώ απεύθυνε έκκληση προς τον ίδιο «Αδάμο μου μας λείπεις, σε παρακαλώ έχουμε πεθάνει από την αγωνία μας, σε ζητούν τα αδερφοτέκνα σου, γύρισε πίσω. έλα κοντά μας Αδάμο μου», δήλωσε κλαίγοντας η Άντρη Αδάμου ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράσταση και την βοήθεια με σκοπό να εντοπιστεί ο 26χρονος.

Η έκκληση από την Αστυνομία

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία 26χρονου ο οποίος απουσιάζει από την οικία του στην επαρχία Λεμεσού, δίνει ξανά στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Αδάμο Αδάμου, ο οποίος απουσιάζει από την κατοικία του στο χωριό Άγιος Γεώργιος, από την Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020.

Ο 26χρονος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ. περίπου, με μαύρα κοντά μαλλιά. Την τελευταία φορά που θεάθηκε φορούσε κίτρινο φούτερ με σκούφο και πράσινη στρατιωτική φόρμα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X