ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γύριζαν διαφημιστικό σποτ την ώρα της μοιραίας άσκησης

Γνωστός Κύπριος ηθοποιός στο σημείο

24news team

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με τον θανάσιμο τραυματισμό του 27χρονου καταδρομέα ΣΥΟΠ που άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη (29/6).

Ο 27χρονος Παναγιώτης Γιαννιός, τραυματίστηκε μετά από πτώση στη θάλασσα κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης άσκησης της Ε.Φ στη θαλάσσια περιοχή της Λάρας.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, ήδη πέρασαν το κατώφλι του ΤΑΕ Πάφου όλοι όσοι συμμετείχαν στην προγραμματισμένη άσκηση, δίνοντας καταθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24News, το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα προγραμματισμένου διαφημιστικού σποτ που είχε την έγκριση του Υπουργείου Άμυνας και σκοπό είχε την προώθηση του κοινωνικού έργου των καταδρομικών δυνάμεων.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες του διαφημιστικού σποτ, βρισκόταν και ο δημοφιλής ηθοποιός Στέφανος Μιχαήλ, ο οποίος υπήρξε καταδρομέας. Μάλιστα, ο ηθοποιός με σχετική ανάρτησή του, αποχαιρέτησε τον αδικοχαμένο Παναγιώτη Γιαννιό γράφοντας:

«Στους αφοσιωμένους και αφιερωμένους στην Πατρίδα και το ιερό χρέος της καθημερινής ένοπλης υπεράσπισής της, που φεύγουν εν ώρα καθήκοντος εμείς τι άλλο άραγε να πούμε παρά μόνο ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κι ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ!

Είθε ο Μεγαλοδύναμος Θεός να στείλει την εξ ύψους παρηγόρια του στην μάνα και τον πατέρα του, την υπόλοιπη οικογένεια του, τους φίλους και συναγωνιστές του καταδρομείς.

ΑΙΩΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ»


Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X