ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπαραγμός για τον αδόκητο χαμό του Παναγιώτη - «Έφυγες γρήγορα...»

Άλλη μία μαύρη σελίδα στην Ε.Φ

24news team

Στα μαύρα για ακόμη μία φορά ντύθηκε η Εθνική Φρουρά μετά τον αδόκητο χαμό του 27χρονου καταδρομέα ΣΥΟΠ. Ο άτυχος Παναγιώτης Γιαννιός, νοσηλευόταν από την Δευτερά (27/6), σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας με πολλαπλά κατάγματα στη σπονδυλική στήλη και οίδημα στο κεφάλι.

Ο 27χρονος τραυματίστηκε μετά από πτώση στη θάλασσα κατά την διάρκεια προγραμματισμένης άσκησης της Εθνικής Φρουράς στην θαλάσσια περιοχή της Λάρας.

Δυστυχώς, το απόγευμα της Τετάρτης (29/6), επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο, αφού ο Παναγιώτης άφησε την τελευταία του πνοή σκορπώντας θλίψη σε συγγενείς και φίλους του.

Φίλοι του αδικοχαμένου Παναγιώτη, τον αποχαιρετούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας λόγο για έναν χαμογελαστό άνθρωπο. Χαρακτηριστικά, μάλιστα είναι τα μηνύματα: «Σε εκείνους που σε ήξεραν θα θυμούνται πάντα το χαμόγελο σου», «Λέω να κρατήσω αυτό το χαμόγελο από εκείνον», «Πάντα ήσουν χαμογελαστός... Καλό παράδεισο αδερφέ μου». 

 

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας

Ο 27χρονος Συμβασιούχος Οπλίτης Παναγιώτης Γιαννιός, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας την περασμένη Δευτέρα, απεβίωσε σήμερα το απόγευμα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου νοσηλευόταν.

Ο άτυχος Παναγιώτης είχε τραυματιστεί όταν πραγματοποίησε άλμα από ελικόπτερο στη θάλασσα.

Για το τραγικό γεγονός διεξάγεται έρευνα τόσο απο την Εθνική Φρουρά όσο και απο την Αστυνομία Κύπρου.

Το Υπουργείο Άμυνας εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Προβληματισμός για τα ατυχήματα - Τρεις τραγωδίες μέσα σε ένα χρόνο

Θυμίζουμε πώς σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της Εθνικής Φρουράς είπε πώς: «Υπάρχει προβληματισμός από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, αλλά και από τον Υπουργό Άμυνας, είναι ένα θέμα συζήτησης, αν πρέπει να πάρουμε κάποια άλλα μέτρα ή οι διαταγές που υπάρχουν να τις δούμε ξανά είτε πιο λεπτομερώς ή πιο αυστηρά, για να μην υπάρξει ξανά οποιοσδήποτε προβληματισμός».

Σημειώνεται πώς είναι η τρίτη τραγωδία μέσα σε ένα χρόνο, στην Εθνική Φρουρά αφού τον περασμένο Μάιο κατά τη διάρκεια

εκπαιδευτικής μηχανοδήγησης στον Κόρνο, βρήκε τραγικό θάνατο η 27χρονη ΣΥΟΠ Νάταλυ Νεοφύτου από την Πάφο ενώ τον περασμένο χρόνο, ο λοχαγός της Εθνικής Φρουράς, Ξάνθος Κυριάκου 32 ετών άφησε την τελευταία του πνοή, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης άσκησης που διεξαγόταν σε περιοχή της Τροοδίτισσας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X