ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατέθεσαν οι μάρτυρες της τραγωδίας - Ήταν μαζί με τη Νάταλυ

Συνεχίζονται οι έρευνες

24news team

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για το θάνατο της Δεκανέα ΣΥΟΠ Νάταλυς Νεοφύτου, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από δυστύχημα σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του  24news, τα δύο πρόσωπα (σ.σ. δόκιμος αξιωματικός και κληρωτός οπλίτης), τα οποία επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ, έδωσαν ήδη κατάθεση στις Αρχές ενώ καταθέσεις έδωσαν κι άλλα άτομα του στρατοπέδου για το τραγικό συμβάν.

Οι δύο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ανέφεραν στην κατάθεσή τους πώς οδηγούσαν κανονικά, χωρίς υπερβολική ταχύτητα και ούτε προέβησαν σε οποιαδήποτε εσκεμμένη - αμελή πράξη.

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα ως προς το όχημα-τζιπ κι αν αυτό ήταν κατάλληλο ή αν είχε κάποιο μηχανικό πρόβλημα, ωστόσο αυτό αναμένεται να ξεκαθαριστεί από τις εξετάσεις που θα διενεργηθούν από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών.

Όσον αφορά τα δύο πρόσωπα, τα οποία επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ όπως μας αναφέρθηκε αρμοδίως αν χρειαστεί θα κληθούν εκ νέου για κατάθεση. 

Σημειώνεται πώς η Νάταλυ, κατατάχθηκε στην Εθνική Φρουρά ως ΣΥΟΠ στις 1/12/2021. 

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής ο θάνατος της άτυχης 27χρονης προήλθε από πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων λόγω οδικού τροχαίου δυστυχήματος.

Πώς έγινε το μοιραίο

Στο πλαίσιο εκπαιδευτικής μηχανοδήγησης που διεξαγόταν εντός στρατοπέδου της Εθνικής Φρουράς σημειώθηκε σοβαρό δυστύχημα με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της 27χρονης Δεκανέας ΣΥΟΠ Νάταλυς Νεοφύτου.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης (12/5), ανατράπηκε το όχημα τύπου τζιπ στο οποίο επέβαινε η ΣΥΟΠ μαζί με δόκιμο έφεδρο αξιωματικό και κληρωτό οπλίτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 27χρονη καθόταν στο πίσω κάθισμα του οχήματος με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί και να την καταπλακώσει το όχημα.

Η 27χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο κληρωτός οπλίτης καθώς και ο δόκιμος έφεδρος αξιωματικός μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν χωρίς οποιοδήποτε σοβαρό τραυματισμό.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X