ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
26° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Θάνατος Νάταλυς Νεοφύτου: Τι έδειξε η νεκροτομή

Θλίψη για τον χαμό της

24news team

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της Δεκανέα ΣΥΟΠ Νάταλυς Νεοφύτου, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από δυστύχημα σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής ο θάνατος της άτυχης 27χρονης προήλθε από πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων λόγω οδικού τροχαίου δυστυχήματος.

Σημειώνεται πως η νεκροτομή διενεργήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Η 27χρονη, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης το πρωί της Πέμπτης (12/5), όταν το στρατιωτικό όχημα στο οποίο επέβαινε, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ανατράπηκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 27χρονη καθόταν στο πίσω κάθισμα του οχήματος με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί και να την καταπλακώσει το όχημα.

Σημειώνεται πώς η Νάταλυ, κατατάχθηκε στην Εθνική Φρουρά ως ΣΥΟΠ στις 1/12/2021.

Ο Υπουργός Άμυνας, Χαράλαμπος Πετρίδης μαζί με τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, μετέβησαν στο στρατόπεδο στις 9.00 σήμερα το πρωί της Παρασκευής (13/5), για να ενημερωθούν επί τόπου από τον ερευνώντα λειτουργό για το συμβάν.

Θυμίζουμε πως χθες ορίστηκε από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ), Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, ερευνών λειτουργός ο οποίος θα ερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα ενώ στις έρευνες θα συμβάλει και το ΤΑΕ Λάρνακας.

Πώς έγινε το μοιραίο

Στο πλαίσιο εκπαιδευτικής μηχανοδήγησης που διεξαγόταν εντός στρατοπέδου της Εθνικής Φρουράς σημειώθηκε σοβαρό δυστύχημα με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της 27χρονης Δεκανέας ΣΥΟΠ Νάταλυς Νεοφύτου.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης (12/5), ανατράπηκε το όχημα τύπου τζιπ στο οποίο επέβαινε η ΣΥΟΠ μαζί με δόκιμο έφεδρο αξιωματικό και κληρωτό οπλίτη. Η 27χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο κληρωτός οπλίτης καθώς και ο δόκιμος έφεδρος αξιωματικός μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν χωρίς οποιοδήποτε σοβαρό τραυματισμό.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση