ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θαμώνες σε... απαγορευμένη περιοχή - Εξώδικα σε ιδιοκτήτες

14.119 έλεγχοι παγκύπρια

Σε 187 καταγγελίες πολιτών και οκτώ υπεύθυνων υποστατικών για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 6.00 το πρωί της Τετάρτης μέχρι τις 6.00 πμ σήμερα, πραγματοποιήθηκαν 14.119 έλεγχοι.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 2.200 έλεγχοι και προέκυψαν 42 καταγγελίες πολιτών και ενός υπεύθυνου υποστατικού. Πρόκειται για καφέ το οποίο εξυπηρετούσε πελάτες σε εσωτερικό χώρο - Πρόστιμο 500 ευρώ.

Στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 5.676 έλεγχοι με 84 καταγγελίες πολιτών και 4 υποστατικών. Συγκεκριμένα πρόκειται για τρία καφενεία τα οποία εξυπηρετούσαν θαμώνες σε εσωτερικό χώρο. Και στις τρεις περιπτώσεις επιβλήθηκαν 500 ευρώ πρόστιμο. Η τέταρτη καταγγελία πρόκειται για κουρείο, το οποίο παραβίαζε τα διατάγματα. 

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 1.253 έλεγχοι με 14 καταγγελίες πολιτών και τριών υποστατικών. Πρόκειται για δύο υποστατικά στα οποία εντοπίστηκαν δεν είχαν κάνει οι υπεύθυνοι rapid test ενώ καταγγέλθηκε διαχειριστής Στέγης γιατί δεν διενεργείτο θερμομέτρηση κατά την είσοδο στον χώρο. Και στις τρεις περιπτώσεις επιβλήθηκε το πρόστιμο των 500 ευρώ.

Στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1.356 έλεγχοι με 19 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο έγιναν 1.706 έλεγχοι με 14 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 869 έλεγχοι και προέκυψε 4 καταγγελίες πολιτών. 

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 998 ελέγχους, από τους οποίους προέκυψαν 10 καταγγελίες πολιτών, ενώ η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία προέβη σε 57 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία. Η ΜΜΑΔ πραγματοποίησε 4 ελέγχους χωρίς καταγγελία.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση