ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θα παγώσουμε! Στον ένα βαθμό η θερμοκρασία

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, που αργότερα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα δυτικά και νότια παράλια. Στα ορεινά, τα ημιορεινά, αλλά και τοπικά σε πεδινές περιοχές θα υπάρχει παγετός. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα δυτικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στον ένα βαθμό στο εσωτερικό, γύρω στους 4 στα ανατολικά και στα νότια παράλια, γύρω στους 5 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους μείον 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας οι νεφώσεις θα πυκνώσουν για να φέρουν λίγες τοπικές βροχές ή και ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά και μεμονωμένες βροχές στα νότια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και τους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά όπου και τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στις περισσότερες περιοχές του εσωτερικού και από τα ημιορεινά και πάνω, θα επικρατεί παγετός. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα δυτικά και βόρεια παράλια ενώ στα υπόλοιπα παράλια μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις που δεν αποκλείεται να φέρουν μεμονωμένες βροχές στο εσωτερικό ή και ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά. Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο για να πλησιάσει τα κανονικά για την εποχή επίπεδα τη Δευτέρα.

Tο ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους την ώρα έκδοσης του Δελτίου ήταν 7 εκατοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X