ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θα παγώσουμε για τα καλά απόψε

Η πρόβλεψη για τον καιρό

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 54 εκατοστά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος τοπικά όμως θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αργότερα στα προσήνεμα παράλια, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 3 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 7 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 5 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους μείον 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά, στα ημιορεινά αλλά και σε υπήνεμες περιοχές του εσωτερικού αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος τοπικά όμως θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και στα δυτικά παράλια βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να επικρατεί παγετός.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη

Την Τετάρτη, τοπικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και χιόνι στα ορεινά ενώ την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη, τοπικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και χιόνι στα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία  θα σημειώσει μικρή άνοδο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:

  Μέγιστη Θερμοκρασία Ελάχιστη Θερμοκρασία Σχετική Υγρασία
Λευκωσία: 14°C 3°C 43%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 16°C 6°C 42%
Λεμεσός: 16°C 5°C 41%
Αεροδρόμιο Πάφου: 17°C 6°C 38%
Φρέναρος: 14°C 4°C 49%
Πρόδρομος: 5°C -2°C 76%
Πόλις Χρυσοχούς: 18°C 6°C 44%

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Η Lidl Κύπρου για ακόμα μία χρονιά υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ