ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τετραπλό θανατηφόρο: Δεν απάντησε στις κατηγορίες ο 44χρονος

Νέα αναβολή στη δίκη

ΚΥΠΕ

Ούτε και σήμερα απάντησε στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 44χρονος οδηγός του διπλοκάμπινου οχήματος, που ενεπλάκη στο τετραπλό θανατηφόρο της 1ης Ιανουαρίου, στη Λεμεσό. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις 28 Μαρτίου (09:00).

Όπως αναφέρθηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου, σήμερα παραδόθηκε στην ολότητά του το μαρτυρικό υλικό, στην υπεράσπιση, η οποία ζήτησε χρόνο για να το μελετήσει.

Ο συνήγορος υπεράσπισης δεν έφερε ένσταση στη συνέχιση της κράτησής του κατηγορούμενου, μέχρι τη νέα ημερομηνία που όρισε το δικαστήριο για εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο 44χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν ανθρωποκτονία, πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης και κατηγορίες για παραβίαση κόκκινου σηματοδότη.

Από τη σφοδρή οδική σύγκρουση, που σημειώθηκε σε φωτοελεγχόμενη διασταύρωση του δρόμου Λεμεσού-Πλατρών, παρά τα Πολεμίδια, βρήκαν τραγικό θάνατο η 27χρονη Ευανθία Γεωργίου, ο 17χρονος αδελφός της, Νικόλας Γεωργίου και ο παππούς και η γιαγιά τους, Νικόλας Ζαβρού και Ευανθία Γεωργίου, 72 και 74 ετών αντίστοιχα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση