ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τελός καλό όλα καλά για τον σκύλο που βασανίστηκε άγρια από τον ιδιοκτήτη του

Ο 55χρονος πρώην ιδιοκτήτης του σκύλου παρουσιάστηκε χθες στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων

Θετική κατάληξη είχε η υπόθεση που προκάλεσε οργή στο πανελλήνιο αφού ο σκύλος που βασανίστηκε βάναυσα από τον ιδιοκτήτη του βρήκε νέο καταφύγιο και φαίνεται πως ξεπερνά σιγά σιγά τα τραυματά του.

Η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» βρέθηκε στα Χανιά όπου και συνέβη το περιστατικό μεταδίδοντας τα ευχάριστα νέα. Η κ. Ελισάβετ Ηλιάκη, πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Φιλοζωικού και Πολιτιστικού συλλόγου Κυν-ωνία κάνει λόγο για ένα συμπαθέστατο τετράποδο, ενώ όπως είπε, πολλές είναι οι αιτήσεις όσων θέλουν να τον υιοθετήσουν, οι οποίες θα αξιολογηθούν. Μάλιστα, έδωσαν στον σκύλο ένα νέο όνομα θέλοντας να σηματοδοτήσουν την νέα του αρχή.

Σημειώνεται ότι ο 55χρονος πρώην ιδιοκτήτης του σκύλου παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων μετά την παρέλευση του Αυτοφώρου συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να κάνει στείρωση στον σκύλο του και πως όταν είδε πως δεν γινόταν τον πήγε σε κτηνίατρο. Ισχυρισμός που αντικρούεται βεβαίως από την μαρτυρία του γερμανού εθελοντή στο καταφύγιο Χανίων που βρήκε το ζώο σε άθλια κατάσταση.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση