ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Στη φυλακή ο πατέρας που σκότωσε το βρέφος του

Το χρονικό της υπόθεσης

24news team

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επιβλήθηκε στον 37χρονο που ταρακούνησε το 2ημηνο βρέφος του στις 2/3/2022, με αποτέλεσμα να επιφέρει τον θάνατό του.

Ο 37χρονος, οδηγήθηκε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού, το οποίο επέβαλε ποινή φυλάκισης 5 ετών για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο 37χρονος, έπιασε το βρέφος από τις μασχάλες και στην συνέχεια με δυνατό και βίαιο τρόπο άρχισε να το κουνά προκειμένου αυτό να σταματήσει να κλαίει.

Θυμίζουμε πώς, ο 37χρονος ομολόγησε στους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, ότι ταρακούνησε το βρέφος έντονα για να σταματήσει να κλαίει αφού είχε επιστρέψει στο σπίτι του από τη δουλειά κουρασμένος και το μωρό έκλαιγε ασταμάτητα.

Σημειώνεται πως η 22χρονη μητέρα του άτυχου βρέφους, μετά από την ομολογία του 37χρονου, ανέφερε στους ανακριτές της υπόθεσης, πώς δεν είχε ιδέα για το συγκεκριμένο περιστατικό και ότι δεν γνώριζε για το κούνημα που προκάλεσε ο 37χρονος στο βρέφος.

Σύμφωνα με τα ευρήματα των ιατροδικαστών κατά την νενομισμένη νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι το βρέφος έφερε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και άλλες κακώσεις στην σπονδυλική στήλη, στα πλευρά και στην κλείδα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (5/3/2022) είχε μεταφερθεί στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, το 2ήμηνο βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τους γονείς του σε ημι-λιπόθυμη κατάσταση και αφού έγιναν οι προκαταρκτικές εξετάσεις από τις πρώτες βοήθειες και ένεκα της σοβαρής κατάστασής του μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X