ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα χώνει στον ΠτΔ ο Ματσάκης για το μεταναστευτικό - «Άμεση απέλαση τώρα»

Ο ιατροδικαστής, απευθύνθηκε στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη με έντονο ύφος

24news team

Για τα όσα έντονα διαδραματίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες στη Χλώρακα, τοποθετήθηκε με αναρτήσεις του στο Facebook ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης. Ο ιατροδικαστής, απευθύνθηκε στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη με έντονο ύφος, υποστηρίζοντας πως «H Xλώρακα ξεσηκώθηκε. Σύντομα όλη η Κύπρος θα ξεσηκωθεί. Και ο Πρόεδρος... σηκώνει ψηλά τα χέρια!»

Δείτε την ανάρτησή του:

«Λαθρομετανάστευση: H Xλώρακα ξεσηκώθηκε. Σύντομα όλη η Κύπρος θα ξεσηκωθεί. Και ο Πρόεδρος... σηκώνει ψηλά τα χέρια! Τέρμα στις αιτήσεις ασύλου και στα επιδόματα και άμεση απέλαση τώρα! Προτού να είναι αργά!»

Ο κος Ματσάκης, αναφερόμενος στο μεταναστευτικό ζήτημα, καταφέρθηκε και εναντίον των κομμάτων που αντί να ζητούν όπως έγραψε, συγγνώμη για την απραξία τους, που μας οδήγησε στη μεταναστευτική κρίση, έριχναν ο ένας στον άλλον φταίξιμο για την κατάντια μας.

«Επεισόδια στη Χλώρακα: Σήμερα, τα κόμματα (πλην του ΕΛΑΜ), αντί να ζητούν συγγνώμη για την απραξία τους που μας οδήγησε στη μεταναστευτική κρίση που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, έριχναν ο ένας στον άλλον το φταίξιμο για την κατάντια μας. Σαν δεν ντρέπονται λέω εγώ! Έρχονται εκλογές το 2024. (Ευρωπαϊκές και Δημοτικές). Ελπίζω οι πολίτες να τους δώσουν την ανάλογη απάντηση στις κάλπες.»

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση