ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα παραδέχθηκε όλα ο 32χρονος - Την σκότωσε με τα χέρια

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

24news team

Εξελίξεις στην υπόθεση φόνου της γυναίκας που εντοπίστηκε σε χωράφι στα σύνορα Αθηένου - Λουρουτζίνας το πρωί της Τρίτης 23/2.

Σύμφωνα με πληροφορίες τουο 32χρονος Αιγύπτιος, ομολόγησε τον φόνο της γυναίκας και έδωσε περιγραφή για το πώς την σκότωσε.

Συγκεκριμένα όπως πληροφορείται το 24news , ο 32χρονος ανέφερε στους ανακριτές της υπόθεσης ότι την χτύπησε με τα χέρια και στην συνέχεια επήλθε ο θάνατος της. Η ομολογία του 32χρονου πως την σκότωσε με τα χέρια πρόκειται για σημαντικό κομμάτι του παζλ της υπόθεσης αφού θυμίζουμε πως έγιναν αρκετές προσπάθειες από ιατροδικαστές και ανθρωπολόγο, μέσω νεκροτομής για να εξακριβωθεί ο τρόπος θανάτου της γυναίκας. 

Ο ίδιος μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ισχυρίζεται πως η μοιραία μέρα ήταν στις 7/10/2020 ενώ παραδέχθηκε πως είχε ερωτική σχέση μαζί με την άτυχη γυναίκα.

Οι ανακριτές μετά από την άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων είχαν ενώπιον τους στοιχεία, τα οποία τοποθετούσαν τον 32χρονο σε σκηνές, οι οποίες είχαν άμεση σχέση με τον φόνο. 

Το χρονικό

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές από το πρωί της Τρίτης (23/3) όταν λήφθηκε πληροφορία από την Αστυνομία και ανέφερε ότι εντοπίστηκε νεκρό πρόσωπο σε χωράφι στα σύνορα Αθηένου - Λουρουτζίνας.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου, οι Ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, αλλά και μέλη των Ηνωμένων Εθνών αφού το σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα γυναίκας, εμπίπτει στη νεκρή ζώνη.

Λίγο αργότερα, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη προσώπου για την υπόθεση, αφού μετά από σοβαρότατες ενδείξεις, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της γυναίκας, επήλθε έπειτα από έγκληματική ενέργεια.

Από τις εξετάσεις, προκύπτει επίσης ότι η εγκληματική ενέργεια, διαπράχθηκε αλλού και ο θύτης μετέφερε το άψυχο σώμα του θύματός του στο σημείο όπου εντοπίστηκε, αργότερα.

Η «κρυψώνα» πριν το χωράφι:

Η σορός της άτυχης γυναίκας αν και εντοπίστηκε την Τρίτη (23/3) ωστόσο ο θάνατός της φαίνεται να επήλθε μήνες προηγουμένως.

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε, το έγκλημα φέρεται να διαπράχθηκε πριν από μήνες στη Λευκωσία και η σορός της άτυχης γυναίκας, να ήταν κρυμμένη σε υπόνομο στη περιοχή Αγλαντζιάς πριν μεταφερθεί στο χωράφι όπου εντοπίστηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση