ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» σε ανεγειρόμενη πολυκατοικία στη Λεμεσό

Οι πληροφορίες

ΚΥΠΕ

Εντάλματα σύλληψης εναντίον τεσσάρων προσώπων έχει εκδώσει η Αστυνομία στη Λεμεσό για διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης ζημιών σε ανεγειρόμενη πολυκατοικία εργοδότη τους και για επίθεση σε συναδέλφους τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη χθες λίγο μετά τις 8 το βράδυ. Τρεις υπάλληλοι εργοληπτικής εταιρείας, οι οποίοι διαμένουν εντός του περιφραγμένου χώρου ανεγειρόμενης πολυκατοικίας στην περιοχή Ομονοίας στη Λεμεσό, άκουσαν δυνατούς θορύβους. Αντιλήφθηκαν δύο πρόσωπα να κατεβαίνουν από τη σκάλα στο ισόγειο. Κατάφεραν να ανακόψουν τον ένα, ενώ ο δεύτερος τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε. Ενημέρωσαν σχετικά τον εργοδότη τους.

Την ίδια ώρα, τέσσερα πρόσωπα, τα οποία επέβαιναν σε αυτοκίνητο τους προσέγγισαν και τους επιτέθηκαν, καταφέρνοντας να απελευθερώσουν και τον άντρα που είχαν προηγουμένως ακινητοποιήσει οι υπάλληλοι. Οι πέντε διέφυγαν από την περιοχή. Ενημερώθηκε η Αστυνομία, ενώ ένας εκ των υπαλλήλων της εταιρείας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λεμεσού καθώς έφερε θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο και τα χείλη. Αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών πήρε εξιτήριο. Οι άλλοι δύο υπάλληλοι της εταιρείας αν και έφεραν εμφανή τραύματα δεν επιθυμούσαν να εξεταστούν από γιατρό.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι προκλήθηκαν ζημιές σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας. Από τις μέχρι τώρα ανακρίσεις και έρευνες της Αστυνομίας προέκυψαν στοιχεία εναντίον τεσσάρων προσώπων, οι οποίοι καταζητούνται. Ενώπιον της Αστυνομίας, έχει τεθεί μαρτυρία ότι ένας εκ των υπόπτων εργαζόταν στην οικοδομή, παραμένει όμως απλήρωτος και ο εργοδότης του φέρεται να του οφείλει το ποσό των 900 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση