ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συννεφιάζει μετά το μεσημέρι - Πότε αναμένονται βροχές

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νοτιοδυτικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια, θα παρατηρείται χαμηλή νέφωση. Κατά τις αυγινές ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι καταστεί γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και το εσωτερικό.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το βράδυ πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

Την Κυριακή παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Κυριακή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές για τα παράλια και λίγο πιο πάνω για το εσωτερικό και τα ορεινά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X