ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έψαχναν για 12 χρόνια τον γνωστό Κύπριο ποδοσφαιριστή

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

24news team

Η Ελληνική Αστυνομία με μία απλή ανακοίνωση ενημέρωνε στις 8/9/21, ότι ο 43χρονος Κύπριος πρώην ποδοσφαιριστής συνελήφθη στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Συνελήφθη 43χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη, χθες (7.9.2021) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.

Συγκεκριμένα, εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης από τις Κυπριακές Αρχές, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για κλοπή, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, εξασφάλιση πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφία και κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, πράξεις που έλαβαν χώρα το έτος 2009 στην Κύπρο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Καλαμάτας.

Καταζητείτο 12 χρόνια

Συνελήφθη στην Αθήνα, Κύπριος πρώην ποδοσφαιριστής, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για υποθέσεις που αφορούσαν μεταξύ άλλων κλοπή και απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Ο 43χρονος καταζητείτο εδώ και 12 χρόνια για κλοπή ποσού πέραν των 200.000 ευρώ που φέρεται να είχε κλέψει από επιταγές από πρακτορείο στη Λευκωσία, τις οποίες στη συνέχεια εξαργύρωσε.

Η σύλληψη του 43χρονου έγινε στις 7 Σεπτεμβρίου ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσής του στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X