ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονισμός για τον άτυχο Νικόλα - «Πάντα χαμογελαστός…»

Θρήνος για τον χαμό του 19χρονου Νικόλα Κωνσταντίνου

24news team

Σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 11 το βράδυ της Κυριακής (12/4) στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ στη Λευκωσία έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Νικόλας Κωνσταντίνου, βυθίζοντας σε θλίψη τους φίλους και συγγενείς του.

Ο 19χρονος Νικόλας, ο οποίος επέβαινε σε μοτοσικλέτα με ακόμη έναν συνομήλικό του, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός κάτι που διαπιστώνεται από τις αναρτήσεις φίλων του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook. Στις αναρτήσεις αποτυπώνεται και η μεγάλη θλίψη στην οποία βυθίστηκαν οι οικείοι του άτυχου νεαρού, στο άκουσμα του θανάτου του.

Θυμίζουμε ότι το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 11μ.μ της Κυριακής (11/4), όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν οι δύο 19χρονοι στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέκκλινε της πορείας της και αφού ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, κτύπησε σε ηλεκτρικό πάσσαλο.


Nέο θανατηφόρο - Θύμα ο 19χρονος Νικόλας


Οι δύο 19χρονοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του Κωνσταντίνου, ενώ ο δεύτερος 19χρονος διαπιστώθηκε ότι υπέστη κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος του και κρατήθηκε περαιτέρω νοσηλεία.

Η κατάστασης της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή.

Η Τροχαίας Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση