ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονισμός για την αδικοχαμένη Έλενα: «Είναι οδυνηρός ο χωρισμός...»

Την Τρίτη το τελευταίο αντίο στην 32χρονη που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της

24news team

Μαύρο πρωινό ξημέρωσε την Κυριακή (3/10) για την οικογένεια και τους φίλους της Έλενας Κυριάκου που έχασε τη ζωή της μετά από τροχαίο.

Η 32χρονη από τα Λειβάδια Λάρνακας, οδηγούσε στο δρόμο Τερσεφάνου (δρόμος σκοπευτηρίου) όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει αρχικά σε δέντρο και να ακινητοποιηθεί σε παρακείμενο χωράφι.

Τραγικός θάνατος για την Έλενα - Τι έδειξε η νεκροτομή

Από την πρόσκρουση η οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημά της, στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά. Από τη φωτιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στη σκηνή, κατέσβησαν τη φωτιά, η οποία κατέστρεψε ολοσχερώς το όχημα και απεγκλώβισαν την 32χρονη. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η άτυχη Έλενα καταλείπει σύζυγο κι ένα ανήλικο αγοράκι ηλικίας 8 χρόνων. Τα μηνύματα στο προφίλ της στο Facebook, ραγίζουν καρδιές.

Στενοί της φίλοι την αποχαιρετούν γράφοντας λόγια αγάπης.

Τελικά η ζωή είναι πολύ απρόβλεπτη…
Ήσουν για μένα μάνα , φίλη και αδελφή,
Τώρα αναπαύτηκες στη χώρα των αγγέλων…
Όμως μου άφησες ένα απέραντο κενό...
Είναι οδυνηρός ο χωρισμός!
Σου εύχομαι καλό παράδεισο
Και υπόσχομαι η μνήμη σου να είναι πάντα ζωντανή, μέσα στο νου και στην καρδιά μου!
Η παρουσία σου θάναι παντοτινή!
Σαγαπωωω για πανταα

Δεν μπορώ να το πιστέψω. Λείπω εξωτερικό και κτυπά το τηλ το πρωί και εν ο Μαρίνος. Ο Μαρίνος είπα σου την τελευταία φορά που βρεθήκαμε πιανεί με μια καθε κυρίου που τελειώνει την βάρδια του να κόψουμε καμία κουβέντα. Σήμερα όμως ετηλεφώνησε που το πρωί και δεν μου είπε καλά νεα. Δεν τον επίστεψα, εν ήθελα να το πιστέψω, είπα Θέε μου κάμε να εν ψέμα , μετά μιλω και με την Στάλω ...Δεν ηταν ψέμα. Τι να πω, και τι να πρωτοθυμηθω? Μπιρίμπες και Πιλόττες?Πόσες εξετάσεις παρολίγο να χάσουμε που αποκοιμηθήκαμε? Ηλιοθεραπείες στον Ακάμα? Εκλογές?Μπουζούκια? Μπουατ? Γάμους,Βαφτίσια? Που εγώ πάντα εχάνουμουν δεν είχα ώρα και εσύ παντα επαίρνες να δεις τι κάμω? Αγάπη μου καλή, Έλενα μου, όμορφη μου, κουμερούα μου, καλό Παράδεισο, ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή σου, πάντα στις καρδίες μας

Η κηδεία της Έλενας θα πραγματοποιηθεί Τρίτη 5 οκτωβρίου 2021 η ώρα 11:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα στα Λειβάδια και θα γίνονται εισφορές για την οικογένεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X