ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο κελί ο κουκουλοφόρος που χτύπησε 54χρονη - Δεν συνεργάζεται με τις Αρχές

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα

ΚΥΠΕ

Διάταγμα κράτησης για περίοδο 8 ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 30χρονου, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος μετά την επίθεση που δέχθηκε 54χρονη από επίδοξο διαρρήκτη, στην οικία της.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, όταν η 54χρονη αντιλήφθηκε εντός της οικίας της έναν άγνωστο άνδρα που φορούσε κουκούλα.

Ο άγνωστος επιτέθηκε στην 54χρονη γρονθοκοπώντας την στο πρόσωπο, φωνάζοντας της επανειλημμένα τη λέξη «λεφτά», στην αγγλική γλώσσα, ωστόσο τράπηκε σε φυγή όταν η γυναίκα άρχισε να φωνάζει.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στη σκηνή για εξετάσεις και μετά από πληροφορία εντόπισαν άντρα, ηλικίας 30 χρονών, στην αυλή δεύτερης οικίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην κατοχή του ανευρέθηκε, μέσα σε τσαντάκι μέσης, το χρηματικό ποσό των 2.960 ευρώ, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι τύπου σουγιά, μήκους πεντέμισι εκατοστών, ένα κατσαβίδι και τρία κλειδιά.

Εντοπίστηκαν επίσης 12 κροτίδες και ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, μεικτού βάρους πεντέμισι γραμμαρίων.

Ο 30χρονος ύποπτος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής περιουσίας, της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, της κατοχής εκρηκτικών υλών και της μαχαιροφορίας.

Από εξετάσεις που έγιναν στη συνέχεια, από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, στα ρούχα του εντοπίστηκαν κηλίδες που πιστεύεται ότι είναι κηλίδες αίματος, ενώ ταυτοποίηση τους αναμένεται να γίνει με εργαστηριακές εξετάσεις.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών που έγιναν στην περιοχή, εντοπίστηκε μία κουκούλα, που παραλήφθηκε για να τύχει εργαστηριακών εξετάσεων.

Η 54χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε αραχνοειδές αιμάτωμα στον εγκέφαλο και κάταγμα ρινικού οστού. Κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ η κατάσταση της κρίνεται εκτός κινδύνου.

Ο ύποπτος φέρεται να μην συνεργάζεται με τους αστυνομικούς ανακριτές.

Οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον δικαστηρίου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα 8ήμερης προσωποκράτησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση