ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο κελί ο δεσμοφύλακας με την «κόκα»

Στις 30 Ιουλίου η επιβολή ποινής

Στο κελί οδηγείται δεσμοφύλακας ο οποίος τον Μάρτιο του 2017 συνελήφθη με ποσότητα κοκαΐνης και εκρηκτικές ύλες.

Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε την κατοχή 2 γραμμαρίων κοκαΐνης ενώ αθωώθηκε για τις εκρηκτικές ύλες και το πιστόλι.

Το πρωί της Πέμπτης 18 Ιουλίου ο συνήγορος υπεράσπισής του, Γιάννης Πολυχρώνης αγόρευσε για μετριασμό της ποινής του η οποία θα επιβληθεί στις 30 Ιουλίου.

Να σημειωθεί ότι από την πρώτη κιόλας στιγμή της σύλληψης του τέθηκε σε διαθεσιμότητα και ήταν υπό περιοριστικούς όρους ενώ με απόφαση του Κακουργιοδικείου οδηγείται σήμερα στις κεντρικές φυλακές μέχρι την ανακοίνωση της ποινής.

Τα γεγονότα

Συναγερμός σήμανε στις Κεντρικές Φυλακές και την Αστυνομία όταν διαβιβάστηκε πληροφορία που αφορούσε πρόσωπο του σωφρονιστικού ιδρύματος το οποίο θα μετέφερε ναρκωτικά και εκρηκτικά εντός των φυλακών.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Μέλη της ΥΚΑΝ, ζητώντας από τον κατηγορούμενο να τους ακολουθήσει.

Μετά από έλεγχο στην κατοχή του εντοπίστηκε καλαμάκι με ίχνη κοκαΐνης.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ Στέλιος Σεργίδης δήλωσε «Ο ύποπτος συνελήφθη και ακολούθως με γραπτή συγκατάθεση του ερευνήθηκε το όχημα του το οποίο ήταν στο χώρο στάθμευσης των κεντρικών φυλακών. Με την έναρξη της έρευνας ο ύποπτος παρέδωσε ακόμη 2,5 γραμμάρια άσπρης σκόνης ομοιάζουσας με κοκαΐνη ένα πλαστικό κυλινδρικό κίτρινο δοχείο εντός του οποίου υπήρχαν 4 αμπούλες με ίχνη άσπρης σκόνης μια ζυγαριά ακριβείας και ακόμη ένα καλαμάκι με ίχνη άσπρης σκόνης. Εντός του οχήματος εντοπίστηκε κάτω από την θέση του οδηγού σε θήκη ένα έμφορτο πιστόλι».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X