ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Στήριξη των συναδέλφων, που ήταν ορισμένοι για υπηρεσιακό καθήκον...»

Η ανακοίνωση

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου και μεταξύ άλλων αναφέρει πως «ολόπλευρη στήριξη των συναδέλφων, που ήταν ορισμένοι για υπηρεσιακό καθήκον το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021 και η βούληση του Συνδέσμου, να αποτρέψει την όποια προσπάθεια θυματοποίησης των Μελών του».

Αυτουσία η ανακοίνωση

Σε χθεσινή σύσκεψη της ολομέλειας του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου, επαναβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά η αμετάθετη αποφασιστικότητα του Σ.Α.Κ. για ολόπλευρη στήριξη των συναδέλφων, που ήταν ορισμένοι για υπηρεσιακό καθήκον το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021 και η βούληση του Συνδέσμου, να αποτρέψει την όποια προσπάθεια θυματοποίησης των Μελών του.

Στη σύσκεψη της Ολομέλειας αποφασίστηκε περαιτέρω όπως υποβληθούν προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας, εμπεριστατωμένα υπομνήματα, τόσο για την παραχώρηση κινήτρων στα Μέλη που συμμετέχουν σε Αντιοχλαγωγίκες Ομάδες, όσο και για το επίδομα επικινδυνότητας σε όλα τα Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που υπηρετούν στην πρώτη γραμμή.

Επίσης τονίστηκε, η επιτακτική ανάγκη για επίσπευση των επιβαλλόμενων ενεργειών με τη Μ.ΕΠ.Α, για την εξεύρεση ικανοποιητικών ρυθμίσεων, για το κεφαλαιώδης σημασίας θέμα της μισθολογικής ανέλιξης / αναδιοργάνωσης των θέσεων της Αστυνομικής Δύναμης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση