ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στη ζούγκλα της Ταϊλάνδης με έναν τεράστιο πύθωνα ο Γιάννης Αγγελή

Πάλεψε με τον 4μετρο «γίγαντα» για να τον κατεβάσει από το δέντρο (BINTEO)

Περιπέτειες στη Ταϊλάνδη για τον γητευτή των φιδιών Γιάννη Αγγελή, ο οποίος συνεχίζει να χαρίζει εντυπωσιακές εικόνες από το ταξίδι του.

Με το που έφτασε στην Ταϊλάνδη έπαθε σοβαρή ωτίτιδα και ιγμορίτιδα που τον εξάντλησε αρκετά.

Όπως είχε προαναγγείλει και σε πρόσφατη ανάρτησή του, ο Αύγουστος επιφυλάσσει νέες εκπλήξεις. Αυτή τη φορά, βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν τεράστιο πύθωνα, μήκους περίπου τεσσάρων μέτρων, μέσα στη ζούγκλα.

Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι της περιοχής τον κάλεσαν να βρει το ερπετό, γιατί έχει ήδη επιτεθεί σε δύο κότες και δύο γάτες.

Ο πύθωνας εντοπίστηκε πάνω σε ένα δέντρο και στόχος του ήταν να τον κατεβάσει και να τον πιάσει από το κεφάλι, ώστε να αποτρέψει ένα πιθανό επικίνδυνο χτύπημα. Η προσπάθεια, ωστόσο, μόνο εύκολη δεν ήταν, καθώς στη διάρκεια της επιχείρησης δέχθηκε και αρκετά τσιμπήματα από μυρμήγκια.

Παρά τις δυσκολίες, ο Γιάννης Αγγελή κατάφερε τελικά να τα βγάλει πέρα με τον τεράστιο πύθωνα, ο οποίος εντυπωσίασε τόσο με το μέγεθός του όσο και με το μεγάλο κεφάλι του.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα είδη πύθωνα που συναντώνται στην Ταϊλάνδη και το μακρύτερο είδος πύθωνα στον κόσμο, με ορισμένα να φτάνουν ακόμη και τα 6,5 -7 μέτρα.

Αφού παγίδεψε το ερπετό μέσα σε σακούλα το σήκωσε λέγοντας ότι είναι 40 κιλά.

Όπως είπε, υπάρχουν πολλά περιστατικά στη Ταϊλάνδη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση