ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στη φυλακή 74χρονη που προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο

Το Δικαστήριο προσμέτρησε μέσα από τις αναφορές του συνηγόρου υπέρασπισης της 74χρονης ότι αυτή αντιλήφτηκε και συνειδητοποίησε την σοβαρότητα του αδικήματος

ΚΥΠΕ

Ποινή φυλάκισης 15 μηνών επιβλήθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 74χρονη για το αδίκημα της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης κατά παράβαση του άρθρου 210 του Ποινικού Κώδικα του περί Μηχανοκίνητων οχημάτων και Τροχαίας Κινήσεως.

Το Δικαστήριο αποφάσισε όπως η κατηγορούμενη αποστερηθεί του δικαιώματος της να κατέχει ή να αποκτά άδεια οδήγησης για περίοδο 24 μηνών και επίσης της επιβλήθηκαν 8 βαθμοί ποινής επί της άδειας οδήγησης της.

Το Δικαστήριο προσμέτρησε μέσα από τις αναφορές του συνηγόρου υπέρασπισης της 74χρονης ότι αυτή αντιλήφτηκε και συνειδητοποίησε την σοβαρότητα του αδικήματος.

Το τροχαίο, όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, συνέβη στις 27 Μαΐου, 2018 γύρω στις 11:35 στο κύριο δρόμο Νικόκλειας – Φασούλας της επαρχίας Πάφου με εμπλεκόμενα μέρη την κατηγορούμενη και το θύμα που οδηγούσε την μοτοσυκλέτα του.

Πέραν των πιο πάνω ωστόσο, είπε το Δικαστήριο, δεν εκφράστηκε οποιαδήποτε μεταμέλεια ως προς την διάπραξη του αδικήματος, χωρίς βέβαια να παραγνωρίζεται ότι είναι δικαίωμα της κατηγορούμενης να εμμένει στην αθωότητα της μέχρι τέλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X