ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στα χέρια της Αστυνομίας ο «ηθοποιός»

Ο 50χρονος απασχόλησε πολλές φορές στο παρελθόν τις Αρχές

24news team

Στη σύλληψη του 50χρονου Κύπριου που καταζητείτο από τις 16 Ιανουαρίου, 2023, προχώρησε η Αστυνομία.

Ο 50χρονος, απασχόλησε πολλές φορές στο παρελθόν τις Αρχές με τις κομπίνες του και καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παρατάσεις, για αδίκημα που διαπράχθηκε στις 2 Ιανουαρίου, 2023 στην Πάφο.

Ο καταζητούμενος γνωστός και ως «ηθοποιός», κατάφερε ουκ ολίγες φορές να αποσπάσει χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες. Εδώ και χρόνια δρούσε ακολουθώντας το συγκεκριμένο μοτίβο και συστηνόταν άλλοτε ως ηθοποιός και άλλοτε ως σκηνοθέτης-σεναριογράφος, ή παραγωγός, ακόμα και ως άτομο με διάφορα οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα.

Η Αστυνομία το βράδυ της Δευτέρας, 16 Ιανουαρίου, έδωσε στη δημοσιότητα την φωτογραφία και τα στοιχεία του σε μια προσπάθεια εντοπισμού του αφού ο 50χρονος φαίνεται να ξεγέλασε 83χρονη στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού έδωσε ψεύτικα στοιχεία και πλάθοντας, μια ακόμα φορά, ανύπαρκτη ιστορία απέσπασε χρηματικό ποσό από την ηλικιωμένη η οποία θεωρούσε ότι βοηθούσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Η Lidl Κύπρου για ακόμα μία χρονιά υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ