ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στα χέρια της αστυνομίας ο 23χρονος δραπέτης

Ο 23χρονος επικοινώνησε με το Αρχηγείο Αστυνομίας και ανέφερε πως ήθελε να παραδοθεί

24news team

Παραδόθηκε στις 17:20 στο Αρχηγείο Αστυνομίας ο 23χρονος, ο οποίος καταζητείτο για απόδραση από νόμιμη κράτησή του την Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου, ενώ βρισκόταν στα γραφεία του ΤΑΕ Λαρνακας.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηριου Λαρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του. Εναντίον του διερευνώνται αδικήματα διαρρήξεων και κλοπών δυο πρακτορείων στοιχημάτων και περιπτέρου στην επαρχία Λαρνακας και το αδίκημα της απόδρασης από νόμιμη κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος επικοινώνησε με το Αρχηγείο Αστυνομίας και ανέφερε πως ήθελε να παραδοθεί. Τον 23χρονο ανέμεναν μέλη της αστυνομιας στην είσοδο του αρχηγείο, τον συνέλαβαν ενώ ακολούθως ξεκίνησε η ανακρισή του.

Υπενθυμίζεται πως ο 23χρονος από τη Συρία συνελήφθη από την αστυνομία το απόγευμα της Τρίτης (21/02), αφού καταζητείτο για διαρρήξεις και κλοπές στη Λάρνακα.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου είχε αναφέρει πως «ο τρόπος που κατάφερε να αποδράσει ο 23χρονος θα διευκρινιστεί από τις έρευνες που άρχισαν από την πρώτη στιγμή από την Αστυνομία, στη βάση της έκθεσης γεγονότων που υπέβαλε στον Αρχηγό της Δύναμης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας».

«Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν πως ο 23χρονος φαίνεται να ανέβηκε στο περιτοίχισμα που υπάρχει γύρω από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X