ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
26° Λευκωσία,
26 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Σπίτι του ο 20χρονος Ευριπίδης που τραυματίστηκε στα επεισόδια - «Η δοκιμασία του δεν έχει τελειώσει»

«Επέστρεψε σπίτι του σώος αλλά όχι αβλαβής»

24news team

Μετά από σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα, που χρειάστηκε να νοσηλευθεί, ο 20χρονος Ευριπίδης που τραυματίστηκε την ώρα των επεισοδίων έξω από το στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος στην Λάρνακα, επέστρεψε σπίτι του.

Τα ευχάριστα νέα έκανε γνωστά, μέσα ανάρτησής του ο νονός του Ευριπίδη, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΚ, Ιωσήφ Φράγκος.

Αυτούσια η ανάρτηση:

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ
Επέστρεψε σπίτι του σώος αλλά όχι αβλαβής. Τα σημάδια στο σώμα του είμαι εμφανή, όμως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να συμβεί. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για πλήρη αποκατάσταση.
Η δοκιμασία του δεν έχει τελειώσει καθότι πολλοί περιορισμοί θα εισέλθουν στη ζωή του για ένα μακρύ χρονικό διάστημα. Η έκθεση του στον ήλιο απαγορεύεται και ενδέχεται να χρειαστεί χειρουργικές επεμβάσεις για να επιτευχθεί η πλήρης επούλωση των πληγών.
Αυτό όμως που κρατώ από την προχθεσινή μου επαφή μαζί του είναι άλλο.
Ο αδιαμαρτύρητος συμβιβασμός με το πρόβλημα, η ανθρώπινη δύναμη να προσπελαστεί η κακουχία και η αναγκαία θετικότητα για να ατενίσει ο άνθρωπος το μέλλον με αισιοδοξία βρίσκουν την απόλυτη έκφραση μέσω αυτού του παιδιού.
Ο Ευριπίδης είχε δυο επιλογές. Μίζερα, με μοιρολόγια, να κλαίει την μοίρα του ‘η με δύναμη και αισιοδοξία να κοιτάξει μπροστά. Επέλεξε το δεύτερο.
Υποκλίνομαι μπροστά στο μεγαλείο του και τον ευχαριστώ για τα μαθήματα ζωής που μου έδωσε.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση