ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπαράζει καρδιές ο αδερφός του Ξάνθου - Το συγκλονιστικό μήνυμα

«Η αλήθεια για τον θάνατό σου θα εξακριβωθεί»

24news team

Ραγίζει καρδίες ο αδερφός του αδικοχαμένου, Ξάνθου Κυριάκου, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο το πρωί της Τρίτης (25/5) στην περιοχή της Τροοδίτισσας, στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας της Εθνικής Φρουράς, με αντικείμενο «στρατιωτική έρευνα σε υψόμετρο».

«Υπόσχεση προς εσένα να προσέχω την οικογένειά μας και τη σύζυγό σου», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του, ο αδερφός του άτυχου Ξάνθου.


Τραγωδία Ε.Φ.: Άσκηση με το μοιραίο σχοινί μια μέρα προηγουμένως


Ο θάνατος του 32χρονου αξιωματικού σκόρπισε θλίψη σε φίλους και συγγενείς καθώς και στην Εθνική Φρουρά.

Αυτούσια η ανάρτησή του

«Αγαπημένε μου αδελφέ, καλό παράδεισο. Σε αγαπάω για πάντα. Ο Θεός να είναι πάντα μαζί σου. Υπόσχεση προς εσένα να προσέχω την οικογένειά μας και τη σύζυγό σου. Όπως μου έλεγες πάντα, «Αντώνη την δουλειά μας πρέπει να την αγαπάμε και να είμαστε περήφανοι που είμαστε αξιωματικοί στο στρατό». Απέδειξες πως την πατρίδα και το επάγγελμα το θεωρούσες πάντοτε λειτούργημα. Σε ένα μήνυμα από τώρα θα παντρευόμουν και πάλι θα περνούσαμε τις χαρές που περάσαμε στο δικό σου γάμο. Καλό ταξίδι αδελφέ μου. Καλό παράδεισο και σύντομα η αλήθεια για τον θάνατό σου θα εξακριβωθεί, είμαι περήφανος που είσαι αδελφός μου και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Καλό παράδεισο».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση