ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπαραγμός για τον θάνατο του Κύπριου φοιτητή: «Οι λέξεις είναι πραγματικά φτωχές»

Εντοπίστηκε νεκρός από συμφοιτητές του

24news team

Η Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης με ανακοίνωσή της εκφράζει τον συγκλονισμό της για τον θάνατο του 19χρονου φοιτητή, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμα όπου διέμενε από συμφοιτητές του.

«Οι λέξεις είναι πραγματικά φτωχές για να εκφράσουμε τη λύπη για την τραγική απώλεια ενός ακόμη νέου συμφοιτητή μας», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Αυτούσια η ανακοίνωση

«Χθες ήταν μια θλιβερή μέρα για τον φοιτητόκοσμο της Θεσσαλονίκης.

Ως Εθνική Φοιτητική Ένωση Κυπρίων Θεσσαλονίκης εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και τον συγκλονισμό για τον απροσδόκητο θάνατο του συμφοιτητή μας.

Οι λέξεις είναι πραγματικά φτωχές για να εκφράσουμε τη λύπη για την τραγική απώλεια ενός ακόμη νέου συμφοιτητή μας.

Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί με την οικογένεια και τους αγαπημένους του σε αυτή την τραγική στιγμή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και φιλόξενη η αγκαλιά που θα τον δεχτεί.

Αιωνία του η μνήμη».

Εξάλλου με ανακοίνωσή της η ΕΔΕΚ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του αδικοχαμένου φοιτητή.

Η σχετική ανακοίνωση

«Φτωχά είναι τα λόγια μπροστά στο μέγεθος της τραγωδίας της απώλειας ενός νέου ανθρώπου

Φτωχά είναι τα λόγια μπροστά στο μέγεθος της τραγωδίας της απώλειας ενός νέου ανθρώπου, που δεν πρόλαβε να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα.

Για τον ανείπωτο πόνο του ξαφνικού θανάτου του συμπατριώτη μας φοιτητή στη Θεσσαλονίκη, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εκφράσουμε τον συγκλονισμό μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και να ευχηθούμε ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή του και να δίνει κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση