ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπανίζουν οι θρησκευτικοί γάμοι στην Πέγεια

800 πολιτικοί γάμοι μέσα σε ένα έτος στην Πέγεια – Τα έσοδα του Δήμου

ΚΥΠΕ

Οκτακόσιοι γάμοι τελέστηκαν στον Δήμο Πέγειας το 2022, σύμφωνα με την Λειτουργό Τέλεσης Πολιτικών Γάμων του Δήμου, Μαρία Γιάγκου, που ανέφερε πως στα ταμεία του Δήμου εισέρρευσαν 420.000 ευρώ το προηγούμενο έτος.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η κ. Γιάγκου ανέφερε πως το 2022 παρατηρήθηκε αύξηση των ζευγαριών που τέλεσαν τον πολιτικό τους γάμο στον Δήμο Πέγειας, κατά τριακόσιους πολιτικούς γάμους σε σύγκριση με προηγούμενες χρονιές.

Επιπρόσθετα η κ. Γιάγκου αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του Δήμου Πέγειας στην έκθεση της Γλασκώβης για τον γαμήλιο τουρισμό 2023, η οποία, όπως είπε, αποτέλεσε πολύ καλή διαφήμιση για την περιοχή τους. Την προηγούμενη Παρασκευή και το Σάββατο το περίπτερο του Δήμου Πέγειας στη Γλασκώβη επισκέφτηκαν 10.000 επισκέπτες, συνέχισε.

Ερωτηθείσα σχετικά, η κ. Γιάγκου χαιρέτησε τη διοργάνωση εκθέσεων γαμήλιου τουρισμού αλλά και την στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού. Πρόσθεσε τέλος πως η επόμενη τουριστική έκθεση για γαμήλιο τουρισμό διοργανώνεται τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Λονδίνο στην οποία αναμένεται να συμμετάσχει ο Δήμος Πέγειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση