ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπάει την σιωπή του ο σύντροφος της Natalie: «Είμαι συντετριμμένος»

Χρειάστηκε να συγκρατηθεί από τους αστυνομικούς για να μην τρέξει στον γκρεμό, όπου βρέθηκε η σορός της 34χρονης.

«Σπάει» τη σιωπή του για πρώτη φορά ο σύντροφος της 34χρονης, Natalie Christopher, η οποία βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα, βάθους 20 μέτρων στην Ικαρία και δηλώνει συντετριμμένος για τον τραγικό χαμό της καλής του.

«Είμαι συντετριμμένος. Είναι δύσκολο να εκφράσω με λόγια το πώς νιώθω. Είμαι συγκλονισμένος και είναι δύσκολο να μιλήσω για το τι συνέβη. Θα υπάρξει κάποια στιγμή που θα είμαι σε θέση να μιλήσω, αλλά δεν είναι τώρα», είπε ο Κυριάκος στην Daily Mail.

O 38χρονος, ο οποίος είναι μέλος διοικητικού συμβουλίου ταξιδιωτικών εταιρειών, παραμένει στην Ικαρία και αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο μέσα στο Σαββατοκύριακο. Όπως είπε υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διευθετηθούν και γι’ αυτό παραμένει στο νησί.

Όσο για τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο δωμάτιο του ζευγαριού κατά τη διάρκεια των ερευνών απάντησε:

«Δεν έχω κάτι να πω κάτι γι’ αυτό. Δεν είχα καμία σχέση».

Κατέρρευσε ο σύντροφος της αστροφυσικού

Την ίδια ώρα σε άθλια ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο σύντροφος της 34χρονης, ο οποίος κατέρρευσε στο άκουσμα ότι βρέθηκε νεκρή.

Διασώστης που μίλησε στη βρετανική Daily Mail αποκάλυψε πως όταν του είπαν πως η καλή του βρέθηκε νεκρή, χρειάστηκε να συγκρατηθεί από τους αστυνομικούς για να μην τρέξει στον γκρεμό, όπου βρέθηκε η σορός της 34χρονης.

«Ούρλιαζε κι έκλαιγε και προσπαθούσε να τρέξει στο μονοπάτι για να βρεθεί κοντά της. Ήταν χαμένος κι έτρεχε πάνω κάτω, προσπαθώντας να περάσει τον αστυνομικό κλοιό. Ήθελε να δει το πτώμα, δεν νομίζω πως μπορούσε να πιστέψει πως ήταν νεκρή. Τον είδα ξανά αργότερα που είχε ηρεμήσει, αλλά το πρόσωπό του ήταν κάτασπρο. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο τόσο χλωμό», είπε.

 

Καρακουκης: «Η κατάβαση στο σημείο, όπου βρέθηκε η κοπέλα ισοδυναμεί με 10 τεστ κοπώσεως»

Ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, Ν. Καρακούκης, ο οποίος έκανε την αυτοψία στο σημείο που βρέθηκε η 34χρονη Natalie Christopher και θα κάνει σήμερα και τη νεκροψία – νεκροτομή επανέλαβε στον ΑΝΤ1 ότι από την αυτοψία το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως ο θάνατός της οφείλεται σε πτώση από ύψος, τουλάχιστον 20 μέτρων.

Όπως είπε, το σημείο που βρέθηκε ήταν εντελώς δύσβατο και χρειαζόταν εξαιρετική προσπάθεια για να βρεθεί κάποιος εκεί.

«Χρειαστήκαμε περίπου 25 λεπτά για να φτάσουμε στο απόκρημνο σημείο, όπου βρισκόταν το πτώμα της άτυχης γυναίκας. Η κατάβαση στο σημείο ισοδυναμεί με δέκα τεστ κοπώσεως», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρακούκης.

Απέκλεισε επίσης το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας, από τα ευρήματα της αυτοψίας και τόνισε πως τα ακριβή αίτια θα διαπιστωθούν από τη νεκροψία – νεκροτομή.

«Από τα στοιχεία της αυτοψίας όλα συνάδουν ότι ο θάνατος προέκυψε από πτώση. Δεν υπάρχουν δορυφορικές κηλίδες αίματος, που θα μπορούσαν να είναι ένδειξη εγκληματικής ενέργειας, παρά μόνο μια μεγάλη στο σημείο που έπεσε η γυναίκα. Έχει ένα σοβαρό τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, ενώ ένα κομμάτι βράχου την είχε καταπλακώσει στην αριστερή πλευρά. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος», είπε ο ιατροδικαστής.

Οι εκτιμήσεις της αστυνομίας

Η πρώτη εικόνα που έχουν σχηματίσει οι αστυνομικοί για το τι έγινε το μοιραίο πρωινό της Δευτέρας στο Κεραμέ της Ικαρίας είναι πως η 34χρονη, η οποία ήταν λάτρης του αθλητισμού, ξεκίνησε για το καθιερωμένο πρωινό της τρέξιμο, παίρνοντας μαζί της μόνο το κινητό της.

Ο σύντροφός της, ο οποίος δεν την βρήκε στο δωμάτιο που νοίκιαζαν της τηλεφώνησε κι εκείνη του είπε πως πάει για τζόκινγκ και θα επιστρέψει γρήγορα, αφού το απόγευμα της ίδιας μέρας είχαν προγραμματίσει να επιστρέψουν στην Κύπρο.

Λίγο μετά το τηλεφώνημα πρέπει να έγινε το κακό. Στην προσπάθειά της να σκαρφαλώσει σε ένα βραχώδες και δύσβατο σημείο ένας βράχος αποκολλήθηκε και βρέθηκε στο κενό από ύψος 20 μέτρων, με αποτέλεσμα να χάσει αμέσως της ζωή της.

Πηγή: star.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση