ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία: «Έσβησε» ο 30χρονος Παναγιώτης μετά από τροχαίο

Υπέκυψε στα τραύματα του

24news team

Σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 7:00 το πρωί της Δευτέρας (20/9) στο δρόμο Φρενάρους - Αυγόρου στο Φρέναρος, έχασε τη ζωή του ο Παναγιώτης Ευαγγέλου, ηλικίας 30 ετών από το Αύγορου.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, το αυτοκίνητο του 30χρονου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του εισήλθε σε περιφραγμένο περιβόλι και ακολούθως προσέκρουσε σε δέντρο όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο 30χρονος απεγκλωβίστηκε από μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Αμμοχώστου, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του.

Δεν έφερε ζώνη ασφαλείας ο 30χρονος

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέας Κωνσταντίνου ανέφερε ότι «σήμερα σημειώθηκε θανατηφόρα οδική σύγκρουση με θύμα τον Παναγιώτη Ευαγγέλου, 30 ετών από το Αυγόρου».

Πρόσθεσε ότι «το θύμα, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στο δρόμο Φρενάρους – Αυγόρου στο Φρέναρος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να παρεκκλίνει της πορείας του, να εισέλθει σε περιφραγμένο περιβόλι και να συγκρουστεί σε δέντρο, όπου και ακινητοποιήθηκε. Ο 30χρονος εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο του και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενώ με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του».

Ο κ. Κωνσταντίνου σημείωσε ακόμα ότι «το θύμα δεν ήταν προσδεμένο με τη ζώνη ασφαλείας του οχήματος του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X