ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοβαρό περιστατικό - Κλωτσούσε ποδοσφαιριστή στο κεφάλι

Η επιστολή από τον δικηγόρο του 20χρονου

24news team

Σοβαρό περιστατικό σε ποδοσφαιρικό αγώνα, διερευνούν οι Αρχές μετά και την επιστολή συνηγόρου υπεράσπισης 20χρονου για επίθεση από παίκτη αντίπαλης ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του 20χρονου, υποστηρίζει πως κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Διγενή Ορόκλινης και του Αίαντα Αλεθρικού που διεξήχθη στις 2/3, ο 20χρονος δέχθηκε επανειλημμένα χτυπήματα στο κεφάλι καθώς αυτός βρισκόταν στο έδαφος, από αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

Ο δικηγόρος του νεαρού, έστειλε επιστολή προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Στέλιο Παπαθεοδώρου, την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού και τη ΣΤΟΚ. Σύμφωνα με την επιστολή, ο πελάτης του από τα χτυπήματα υπέστη διάσειση με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για ιατρική περίθαλψη.

Η Αστυνομία, όπως μας αναφέρθηκε από την πρώτη στιγμή που ήρθε εις γνώση της το εν λόγω συμβάν άρχισε την διερεύνηση της υπόθεσης με λήψη καταθέσεων από ποδοσφαιριστές και παράγοντες των δύο ομάδων.

Οι εξετάσεις των Αρχών, σύμφωνα με τα όσα μας λέχθηκαν, βρίσκονται προς το τελικό στάδιο, ενώ αναμένεται να καταχωρισθεί η υπόθεση ενώπιον του δικαστηρίου την ερχόμενη εβδομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση