ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός από σφοδρούς ανέμους - Πτώσεις δέντρων και ζημιές σε όχημα (vid)

Οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λευκωσίας ανταποκρίθηκαν μέχρι στιγμής σε 5 επεισόδια που αφορούσαν πτώσεις/μετακινήσεις δέντρων

Οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λευκωσίας ανταποκρίθηκαν μέχρι στιγμής σε 5 επεισόδια που αφορούσαν πτώσεις/μετακινήσεις δέντρων λόγω σφοδρών ανέμων. Σε μία περίπτωση ζημιές σε ιδιωτικό όχημα.

Μέχρι και φωτιά προκάλεσαν οι ισχυροί ανέμοι - Πτώση κλαδιών σε καλώδια της Α.Η.Κ

Δείτε βίντεο από τους ανέμους όπως δημοσιεύτηκε στη σελίδα Καιρόφιλοι Κύπρου:

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου:

Σήμερα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα, οι οποίες, από το μεσημέρι και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν σύντομα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι και μετά τοπικά στα προσήνεμα πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης στα δυτικά και βόρεια παράλια, λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα νότια παράλια και λίγο ταραγμένη στα ανατολικά παράλια, ενώ μέχρι το απόγευμα θα καταστεί κυματώδης στα δυτικά και βόρεια παράλια, ταραγμένη μέχρι κυματώδης στα νότια παράλια και λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα ανατολικά παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, για να καταστούν από τα μεσάνυκτα και μετά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά κυματώδης στα δυτικά και βόρεια παράλια, ταραγμένη στα νότια παράλια και λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα ανατολικά παράλια, για να καταστεί αργότερα ταραγμένη μέχρι κυματώδης στα δυτικά και βόρεια παράλια, λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα νότια παράλια και λίγο ταραγμένη στα ανατολικά παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X