ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σφίγγα» ο 57χρονος υπόδικος για το φορτίο-θανάτου

Δεν συνεργάζεται με την αστυνομία

Ερμητικά κλειστό κρατάει το στόμα του ο 57χρονος υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές που θεωρείται ύποπτος σε σχέση με τα 645 κιλά ναρκωτικά τα οποία εντοπίστηκαν στην Αυστραλία. Ο 57χρονος μεταφέρθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ Λεμεσού, όπου και ανακρίθηκε.

Η ανάκριση του έγινε κατορθωτή μετά που οι ανακριτές εξασφάλισαν σχετική άδεια από το Υπουργείο Δικαιοσύνης με βάση τη νομοθεσία για ανάκριση οποιουδήποτε προσώπου που βρίσκεται στις φυλακές.


Κύπρος: Χωρίς ρούχα περπατούν ξέγνοιαστοι στην βροχή (pic)


Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάρκεια της ανάκρισης του ο 57χρονος δεν απάντησε στις ερωτήσεις των ανακριτών της ΥΚΑΝ, διατηρώντας το δικαίωμα της σιωπής. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε ξανά στις Κεντρικές Φυλακές.

Εναντίον του 57χρονου υπάρχουν στοιχεία που τον φέρουν να συνδέεται άμεσα με την εταιρεία του 30χρονου ιδιοκτήτη της εταιρείας που εξήγαγε το φορτίο θανάτου και ο οποίος τελεί υπό κράτηση.

Ο 57χρονος είναι υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές σε σχέση με τον εντοπισμό 85 κιλών ναρκωτικών ουσιών που εντοπίστηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο στον Ύψωνα της Λεμεσού το περασμένο Μάρτιο. Σημειώνεται ότι, κατά την εξαγωγή των 645 κιλών ναρκωτικών στις 4 Ιουνίου 2019, ο 57χρονος δεν είχε ακόμη συλληφθεί για την υπόθεση των 83,6 κιλών ναρκωτικών στον Ύψωνα.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί στην Αυστραλία άλλα δύο πρόσωπα, ενώ η αξία των ναρκωτικών ανέρχεται στα 25 εκατομμύρια.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X