ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Serial killer Κύπρου: Έτσι διάλεγε τις τοποθεσίες (pics)

Από το Μιτσερό στην Ορούντα

Αποτροπιασμό και συγκλονισμό προκαλούν τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, μετά από την παραδοχή του 35χρονου αξιωματικού για την διάπραξη επτά φόνων.

Ο τρόπος δράσης του «Ορέστη» δείχνει ότι είχε ένα συγκεκριμένο μοτίβο που ακολουθούσε κατά την διάπραξη των στυγερών εγκλημάτων του.

Ένα από τα πολλά σημεία που προκαλούν εντύπωση, είναι οι τοποθεσίες που επέλεγε να ξεφορτωθεί τα θύματα του. Ο κατά συρροή δολοφόνος είχε όπως όλα δείχνουν συγκεκριμένη μεθοδολογία στην επιλογή και αυτό φαίνεται ακόμα πιο έντονα μετά και τα ευρήματα στο πεδίο βολής της Ορούντας.

Μέρη που ήξερε καλά

Την περιοχή Μιτσερού-Ξυλιάτου και με βάση τις φωτογραφίες που δημοσίευε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, την ήξερε καλά λόγω της ερασιτεχνικής του ενασχόλησης με την φωτογραφία. Όσον αφορά την περιοχή στο Πεδίο Βολής «Ξυντούς» στην Ορούντα, πληροφορίες λένε ότι την επέλεξε λόγω του ότι, όντας αξιωματικός, την επισκεπτόταν με την μονάδα του για βολές.

Μέρη «μαύρες τρύπες»

Οι δηλώσεις των αρμοδίων για τις δυσκολίες στις έρευνες στην περιοχή του φρεατίου αλλά και στην λίμνη Μεμί δείχνουν το πόσο μελετημένος ήταν, ώστε να μην μπορούν να εντοπιστούν τα θύματά του. Άλλωστε οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν ότι αν δεν ανέβαινε η στάθμη του νερού στο φρεάτιο, ο εντοπισμός των δύο πτωμάτων ίσως να μην γινόταν ποτέ, όπως άλλωστε συμβαίνει και με την 6χρονη Sierra, που μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί. Το πόσο δύσκολα ήταν τα σημεία για να εντοπιστεί κάτι, διαφαίνεται και από τον ανεπτυγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό που χρησιμοποιήθηκε και θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται στην λίμνη.

Όμως, όπως λένε και οι ειδικοί, το τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει. Έτσι ήρθε η ώρα για τον 35χρονο να πληρώσει για τις αποτρόπαιες πράξεις του. Είναι πραγματικά τρομακτικό το γεγονός ότι ο νους του κατά συρροή δολοφόνου, κατά την διάρκεια των καθημερινών του ενασχολήσεων, ήταν στο πως θα βρει το σημείο που θα ξεφορτωθεί τα μελλοντικά του θύματα.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση