ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτή η φωτογραφία του διευθυντή με την Άλα προκάλεσε ερωτήματα (Pics)

Η στιγμή που δεν ξέφυγε από τον φωτογραφικό φακό

Χαμός ανά το παγκύπριο προκλήθηκε την Παρασκευή 06/09, όταν οι μαθητές Μέσης Εκπαίδευσης προσήλθαν στα σχολεία. Αιτία στάθηκε η πολυσυζητημένη αντίδραση του πρώην Διευθυντή του Λυκείου Αποστόλου Βαρνάβα, Λοΐζου Σέπου, όταν αντίκρυσε την Άλαα με την μαντήλα. Για την άμεση διευθέτηση του θέματος, παρενέβη ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης, ωστόσο, δεν φαίνεται ότι όλα είναι «μέλι-γάλα».

Την επομένη, ο πρώην Διευθυντής του σχολείου, κλήθηκε, μαζί με την Άλαα και τον πατέρα της, στην παρουσία και του Προέδρου της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, κ. Κυριάκου Νικηφόρου, και του Διευθυντή Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης, κ. Κυπριανού Λούη, στο Υπουργείο Παιδείας για μια συζήτηση για την άμεση επίλυση του προβλήματος. Από την εν λόγω συνάντηση, προέκυψε ακόμα μια φωτογραφία, η οποία προκαλεί ερωτηματικά ως προς το κατά πόσον ο κος Σέπος ανακάλεσε την πρώτη αντίδρασή του.

Όπως φαίνεται, κατά την πόζα της μαθήτριας δίπλα στον πρώην Διευθυντή, εκείνος έχει απλωμένο το χέρι του πίσω από την πλάτη της, εν είδει αγκαλιάς. Ωστόσο, η παλάμη του δεν αγγίζει στον ώμο της κοπέλας, κάτι που απαθανατίστηκε και σχολιάστηκε, όταν η φωτογραφία δόθηκε στην δημοσιότητα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X