ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε σοβαρή κατάσταση 58χρονος – Έπεσε από σκάλα

Σε άλλη περίπτωση 71χρονη έπεσε από μπαλκόνι στην Πέγεια

ΚΥΠΕ

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε 58χρονος μετά από πτώση του από σκάλα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι άντρας έπεσε από σκάλα στην αυλή του σπιτιού του στις Πάνω Αρόδες.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή και όπως διαφάνηκε πρόκειται για 58χρονο ο οποίος, όπως αναφέρθηκε στην Αστυνομία, είχε ανεβεί σε σκάλα, καθάριζε και ασχολείτο με εργασίες καθαρισμού στον εξωτερικό τοίχο της κατοικίας του γλίστρησε και έπεσε από ύψος τριών μέτρων.

Ο 58χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο ΓΝ Πάφου και ακολούθως κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΓΝ Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή.

Εξάλλου, σύμφωνα με τον κ. Νικολάου στις 19 Μαΐου, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι του σπιτιού της στην Πέγεια.

Ασθενοφόρο μετέβη στην σκηνή με το οποίο αυτή διακομίσθη στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. Πρόκειται για 71χρονη μόνιμο κάτοικο Πάφου η οποία διαμένει με τον γιό της στην Πέγεια.

Σύμφωνα με την υπάρχουσα μαρτυρία είπε ο κ. Νικολάου, ενώ βρισκόταν μόνη της στην βεράντα και καθάριζε ένιωσε ζαλάδα με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει από ύψος τριών μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό η 71χρονη παρουσίασε υπόταση πνευμονοθώρακα ωστόσο η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X