ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε εγρήγορση η Πυροσβεστική για βοήθεια εξαιτίας των βροχοπτώσεων

Δεκάδες οι κλήσεις

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 6ης Δεκεμβρίου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 7ης Δεκεμβρίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 41 κλήσεις για βοήθεια, τρεις πυρκαγιές, 34 ειδικές εξυπηρετήσεις και τέσσερις ψευδείς κλήσεις.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 χθες μέχρι και σήμερα ανταποκρίθηκε συνολικά σε 23 κλήσεις παγκύπρια λόγω έντονης βροχόπτωσης:

- Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου: (τέσσερις κλήσεις) τρεις αντλήσεις όμβριων υδάτων από υπόγεια υποστατικών, μία ρυμούλκηση οχήματος σε ασφαλή χώρο

- Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λευκωσίας: (πέντε κλήσεις) τρεις αντλήσεις όμβριων υδάτων από πλημυρισμένα φρεάτια ανελκυστήρων (Στρόβολος - Λευκωσία), δύο αντλήσεις όμβριων υδάτων από υπόγεια υποστατικών.

- Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λεμεσού: (τέσσερις κλήσεις) τέσσερις αντλήσεις όμβριων υδάτων από οικίες.

- Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λάρνακας: (μία κλήση) μία άντληση όμβριων υδάτων από οικία.

- Πυροσβεστικοί Σταθμοί Πάφου: (εννέα κλήσεις) ένα άνοιγμα οχετού πλημυρισμένου δρόμου, έξι αντλήσεις όμβριων υδάτων από υποστατικά, μία κλήση διάσωσης από ακινητοποιημένο όχημα σε πλημμυρισμένο δρόμο, μία ρυμούλκηση οχήματος σε ασφαλή χώρο.

Η ώρα 14.57 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε βοηθητικό οικίας στην οδό Δημοκρατίας στην Έγκωμη. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 15.22. Η πυρκαγιά ήταν σε ηλεκτρική συσκευή (μικρό ψυγείο) εντοιχισμένο σε πάγκο και από την πυρκαγιά επηρεάστηκαν ο εξοπλισμός και η βαφή του υποστατικού. Έγινε χρήση πυροσβεστήρα CO2 πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής από γείτονα και η Πυροσβεστική Υπηρεσία έκανε τελική κατάσβεση με χρήση πυροσβεστήρα CO2 και ξηρής σκόνης καθώς επίσης και εξαερισμός του χώρου. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω προβλήματος στην ηλεκτρική συσκευή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X