ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ροζ σκάνδαλο στην Εκκλησία της Κύπρου»

Τι αποκάλυψε ο Θεολόγος, Θεόδωρος Κυριακού

24news team

Ντόρο προκάλεσαν οι αποκαλύψεις του Θεολόγου, Θεόδωρου Κυριακού, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, «Πρωτοσέλιδο», αναφέρθηκε σε ροζ σκάνδαλο στους κόλπους της Εκκλησίας της Κύπρου.

Το 24News επικοινώνησε με τον κο. Κυριακού ο οποίος μας τόνισε πώς σύμφωνα με όσα αναφέρουν πληροφορίες, την Εκκλησία της Κύπρου, το τελευταίο διάστημα απασχολεί ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστή Αρχιμανδρίτη.

Ο κος. Κυριακού δήλωσε στην ιστοσελίδα μας πως εάν οι προαναφερθείσες πληροφορίες ισχύουν θα πρέπει να υπάρξουν αυστηρές ποινές και η Ιερά Σύνοδος να δώσει την πρέπουσα σημασία αφού και «κατά το παρελθόν προέβη σε καταδικαστικές αποφάσεις για περιπτώσεις λιγότερο σοβαρές».

Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω Αρχιμανδρίτης, όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, είναι εκτός Κύπρου και σε Ισόβια Αργία (σ.σ Η ποινή διά της οποίας ο Κληρικός στερείται ισοβίως ή προς καιρόν του δικαιώματος ασκήσεως της ιερατικής εξουσίας και των εκ ταύτης απορρεόντων καθηκόντων αυτού, ωστόσο, φέρειν το ιερατικόν όνομα και το ιερατικόν αξίωμα).

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση, επί του θέματος, από πλευράς Εκκλησίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση