ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρατσιστικό επεισόδιο - Στο δικαστήριο οι Ελληνοκύπριες

Απαγγέλλονται κατηγορίες στις δύο

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, παρουσιάζονται την Δευτέρα (17/2) οι δύο Ελληνοκύπριες οι οποίες συμμετείχαν σε ρατσιστικό επεισόδιο εναντίον γυναίκας από την Ρωσία, το οποίο μάλιστα καταγράφηκε σε βίντεο και είδε το φως της δημοσιότητας.

Στις δύο γυναίκες, αναμένεται απαγγελθούν κατηγορίες για αδικήματα που αφορούν τον νόμο περί καταπολέμησης ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας νόμου, της εξύβρισης, της επίθεσης, της βίας στην οικογένεια, της άσεμνης πράξης και της απειλής.

Το ντροπιαστικό επεισόδιο στο πάρκινγκ

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, τρεις Ελληνοκύπριες φεύγοντας με το αυτοκίνητό τους από χώρο στάθμευσης στη Λάρνακα, χτύπησαν όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο συνεχίζοντας την πορεία τους.

Ωστόσο, γυναίκα από την Ρωσία που αντιλήφθηκε το επεισόδιο έτρεξε πίσω από το αυτοκίνητο και τους φώναζε να σταματήσουν, ενώ άρχισε να βγάζει φωτογραφίες και βίντεο του αυτοκινήτου.

Τότε οι τρεις γυναίκες με δύο ανήλικα παιδιά μαζί τους, κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να βρίζουν την αλλοδαπή με χυδαίες εκφράσεις, ενώ μία από αυτές την έφτυσε στο πρόσωπο.

Υπενθυμίζεται πως μία εκ των τριών απολύθηκε από την δουλεία της μετά τον ντόρο από την δημοσιοποίηση του ντροπιαστικού βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X