ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ράγισαν καρδιές στην Πάφο - Πορεία για την άτυχη Νελίνα

Ήταν όλοι εκεί...

Τη μνήμη της 10χρονης Νελίνας Φακλίσκα που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στην Πάφο, τίμησαν σήμερα, συμμαθητές, φίλοι και συγγενείς της.

Η οικογένεια, συμμαθητές και φίλοι της 10χρονης, κρατώντας τη φωτογραφία της αλλά και ένα αναμμένο κερί ή ένα λουλούδι στα χέρια τους, πραγματοποίησαν ειρηνική πορεία στις 14:00 σήμερα το απόγευμα.

Σημείο συνάντησης τους ήταν ο χώρος μπροστά από το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός η ώρα 13:30. Η πορεία κατέληξε στο σημείο του ατυχήματος όπου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμη της μικρής μαθήτριας του Δημοτικού Σχολείου Πεύκιος Γεωργιάδης .

Οι συμμετέχοντες στην πορεία, κρατώντας αναμμένα κεριά και λουλούδια, έκλεισαν συμβολικά τη Λεωφόρο για μερικά λεπτά στο σημείο που παρασύρθηκε θανάσιμα η μικρή.

Οι οικείοι της δήλωσαν στο ΚΥΠΕ πως μέσα από την ειρηνική πορεία ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη το ταχύτερο δυνατό αλλά και να διαλευκανθούν πλήρως τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης η 10χρονη Νελίνα άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο , όταν παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 70χρονη και ενώ διασταύρωνε τη Λεωφόρο Τάσου Παπαδόπουλου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 14:00 το απόγευμα της 22ης Νοεμβρίου αυτοκίνητο που οδηγούσε 70χρονη στην Λεωφόρο Τάσου Παπαδόπουλου με δυτική κατεύθυνση δηλαδή από τον κυκλοφοριακό κόμβο του Νοσοκομείου προς την Λεωφόρο Μεσόγης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρέσυρε τη 10χρονη πεζή Νελίνα Φακλίσκα, η οποία διασταύρωνε εκείνη την στιγμή την Λεωφόρο από αριστερά προς τα δεξιά , σύμφωνα με την πορεία του αυτοκινήτου.

Συνεπεία της σύγκρουσης , το κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Σημειώνεται πως η μικρούλα γεννήθηκε στην Κύπρο, από Βούλγαρους γονείς που ήρθαν για μια καλύτερη ζωή στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X